Isparta

Isparta'da üniversite 311 sözleşmeli personel alacak!

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde personel alım ilanı yayımlandı. Mülakatsız 311 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Isparta'da üniversite 311 sözleşmeli personel alacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi 311 personel alımı duyurusu yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı SBB Kamu ilan sitesinde yayımlana duyuruda göre, Süleyman Demirel Üniversitesine hemşire, diyetisyen, fizyoterapist, eczacı, biyolog, sağlık teknikeri, röntgen teknisyeni, destek personeli, teknisyen unvanlarında sözleşmeli personel alımı yapılacağı kaydedildi. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.
Personel alımı kontenjan bilgisi
Lisans mezunu: 130 Hemşire, 2 Biyolog, 2 Eczacı, 1 Diyetisyen, 1 Fizyoterapist,
Ön Lisans mezunu: 22 Sağlık Teknikeri
Ortaöğretim mezunu: 40 Hemşire, 4 Röntgen Teknisyeni, 4 Teknisyen ve 105 Destek Personeli olmak üzere toplam 311 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
3- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.
4- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
5- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. (Sözleşme imzalama aşamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir.)

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

1- Müracaatlar, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 inci günü saat 23:59’a kadar
Üniversitemiz https://ikbasvuru.sdu.edu.tr web sayfasından online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar/başvurular kabul edilmeyecektir.
2- Adaylar öncelikle https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresinde yer alan çevrimiçi (online) başvuru sistemine kayıt olduktan sonra Sözleşmeli Personel Alımı İlanı için başvuru işlemlerini başlatacaktır.
Müracaat eden adaylar başvurmak istediği ilan numarasını seçip ve istenen belgeleri (öğrenim belgesi, transkript, iletişim bilgileri vb.) ilgili alanlara yükleyip “Başvuru Yap” butonuna tıkladığında çevrimiçi (online) başvurularını tamamlamış olacaklardır.
3- Başvuru sistemi öğrenim bilgilerini ilgili web servisler aracılığı ile otomatik çekmektedir. Öğrenim bilgisi otomatik çekilmeyen adayların başvuru sistemine onaylı öğrenim belgesi ve transkriptlerini (lisans, önlisans) “Kişisel-Eğitim Bölümü-Eğitim Bilgisi Ekleme” butonundan manuel olarak yüklemesi gerekmektedir. KPSS P94 puanı ile alım yapılacak unvanlara başvuran adayların ortaöğretim belgesinin onaylı suretini “Kişisel-Eğitim Bölümü-Eğitim Bilgisi Ekleme” butonundan manuel olarak yükleyecektir.
4- Yurt dışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylı denklik belgesinin Başvuru sisteminin “Kişisel-Deneyim Bilgilerim” bölümüne yüklenmesi gerekmektedir.
5- Adayların sadece tek bir unvan için başvuru yapmaları gerekir. Birden fazla unvan için başvuru yapıldığı takdirde ilk başvurusu geçerli olacaktır.
6- https://ikbasvuru.sdu.edu.tr sistemine kayıt ve başvuru yapılması hakkındaki öğretici videolar https://www.youtube.com/watch?v=zBSszCcjVLg ve https://www.youtube.com/watch?v=hf70Qp2W3RA adreslerinden izlenebilecektir.
7- Adaylar tarafından çevrimiçi (online) başvuru sisteminde istenen bilgiler tam ve eksiksiz doldurulduğunda “Başvuru Yap” butonuna tıklandıktan sonra sistem tarafından başvuru takip numarası oluşturulacaktır. Oluşturulan bu başvuru takip numarası ile başvurular üzerinde başvuru süresince güncelleme yapılabilecek olup tüm sorumluluk adaylara aittir (Yanlış/eksik belge yükleme, farklı mezuniyetle başvurma, yanlış ilana başvurma vb.) Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar herhangi bir hak iddia edemeyecek olup haklarında yasal işlem başlatılacaktır. Atamaları yapılmış olsa bile
atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

C- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

1- Başvuru sonrasında yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.
2- 2022 KPSS (B) grubu sınavlarından (lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94) puan sıralamasına göre değerlendirilecektir.
3- KPSS puanı yüksek olsa bile ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede, pozisyon için belirtilen genel ve özel şartları sağlamayan aday değerlendirmeye alınmayacaktır.
4- KPSS puanlarının eşit olması halinde diploma mezuniyet notu (4’lük ve 5’lik not sisteminin 100’lük not sistemine çevrilmesinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen dönüşüm tablosu esas alınacaktır.) yüksek olan aday, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik verilecektir.
5- Adaylar başvuru sonuçlarını başvuru süresinin bitimi tarihinden itibaren 10 (on) iş günü sonrasındaki ilk iş günü içinde https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresinden e-posta adresi ve şifre ile giriş yapılarak öğrenebileceklerdir. Ayrıca atanmaya hak kazanan adayların hazırlayacağı belgeler, belgelerin teslim yeri, teslim zamanı Üniversitemizin web sayfasında duyurulacaktır.
6- Sözleşmeli Personel Alımı ile ilgili tüm duyuruların Üniversitemizin web adresinden
(https://w3.sdu.edu.tr/) takip edilmesi gerekmektedir. Üniversitemizin web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
7- Atanmaya hak kazanan adaylar ile hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içinde feshedilecektir.
8- Sözleşmeli personel, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilmeyecektir.
9- İlan edilen tüm pozisyon adedinin 3 (üç) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil olarak atanmaya hak kazanan adayların başvuru yapmadığı, feragat ettiği veya adayın şartları taşımadığının tespit edilmesi halinde yerine, ilan edilen yedek adaylardan sırasıyla atama yapılacaktır.
10- Üniversitemiz, ilanın herhangi bir aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.
11- İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.

aykırı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Isparta'da narkotik operasyonu: 8 tutuklu, 56 kişiye işlem
3. Sayfa

Isparta'da narkotik operasyonu: 8 tutuklu, 56 kişiye işlem

Isparta’da Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince gerçekleştirilen “Narkoçelik" operasyonunda 56 şüpheli şahsa adli işlem yapıldı. 8

Isparta'da bugün hangi eczaneler nöbetçi İşte Isparta nöbetçi eczaneleri
Yaşam

Isparta'da bugün hangi eczaneler nöbetçi İşte Isparta nöbetçi eczaneleri

Isparta ve ilçeleri 28 Mart Perşembe günü için nöbetçi eczane listesi belli oldu. Nöbetçi eczaneleri buradan takip edebilirsiniz

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 28 Mart hava durumu
Bölgesel

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 28 Mart hava durumu

Isparta, Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç, Yenişarbademli 28 Mart Perşembe günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 28 Mart Perşembe hava durumu rapor

Isparta'da bugün hangi eczaneler nöbetçi İşte Isparta nöbetçi eczaneleri
Yaşam

Isparta'da bugün hangi eczaneler nöbetçi İşte Isparta nöbetçi eczaneleri

Isparta ve ilçeleri 27 Mart Çarşamba günü için nöbetçi eczane listesi belli oldu. Nöbetçi eczaneleri buradan takip edebilirsiniz

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 27 Mart hava durumu
Bölgesel

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 27 Mart hava durumu

Isparta, Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç, Yenişarbademli 27 Mart Çarşamba günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 27 Mart Çarşamba hava durumu rapor

Isparta'da bugün hangi eczaneler nöbetçi İşte Isparta nöbetçi eczaneleri
Yaşam

Isparta'da bugün hangi eczaneler nöbetçi İşte Isparta nöbetçi eczaneleri

Isparta ve ilçeleri 26 Mart Salı günü için nöbetçi eczane listesi belli oldu. Nöbetçi eczaneleri buradan takip edebilirsiniz