Isparta

Isparta SDÜ Hastanesi Kalite Üst Puanı Artmaya Devam ediyor

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Çalışan Hakları Daire Başkanlığı tarafından yapılan Kalite değerlendirmesinden 92 puan alarak son 3 yılda puanını üst düzey kalite seviyesine yükseltti.

Isparta  SDÜ Hastanesi Kalite Üst Puanı Artmaya Devam ediyor

2019 yılında yapılan değerlendirmede 85 olan puanını, Covid-19 pandemisinin dünyaya, ülkemize ve hastanelere yaşattığı farklı süreçlere rağmen, 92’ye çıkararak 3. Basamak hastane statüsünde olan hastaneler içerisinde üst düzey kalite seviyesine ulaştı. 

Bu konuda açıklamalarda bulunan Isparta  SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Rasih Yazkan, “SDÜ Hastanesi 3 yıldır kalite anlayışını her birime aşılama, benimsetme, inandırma, bu kavramı alanlara yansıtma ve bu şekilde sürdürme anlayışı ile yönetildi. Kalite kavramı her birime her daim sahada kalarak ve inanarak benimsetildi, ulaşılan bu üst düzey kalite puanı Covid-19 pandemisinin sağlık hizmeti alanlarında oluşturduğu farklı süreçlere rağmen elde edildi. Ayrıca SDÜ Hastanesi Covid-19 pandemi sürecinde de üzerine düşen her türlü sorumluluğu hiç tereddüt etmeden sürecin her aşamasında görev alarak yerine getirmiştir. 

3. basamak hastaneler çok büyük organizasyonlardır, SDÜ Hastanesinin 3. Basamak hastaneler arasında bu üst düzey kalite puanına ulaşması çok önemlidir. Bu başarıya hastanemizde sürece inanan tüm personelimizin, kalite biriminizin ve tüm idari personelimizin muhteşem sinerji ve gayreti imza attı. Hastanemizin tüm alanlarını bu süreç içerisinde ayrıntılı olarak geliştirmeye çalıştık ve kalite değerlendirme sürecinde bu çalışmalar Sağlıkta Kalite Standartlarında üst düzey olarak tescillendi, artık omuzlarımızda yeni bir sorumluluk var, o da bu kalite seviyesini, sürdürülebilir, başarı ile korumak ve daha da yükseltmek. Hastanemize yeni cihazlar, yeni birimler, alanlar ve merkezler kazandırmanın heyecanı ve gayreti içerisindeyiz. Bu gayret çok kıymetli Isparta, bölge ve tüm haklımız içindir. Tüm haklımıza ve mesai arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Ali İhsan Bekar

1 yıl önce / 21.12.2022

Bana göre sürekli olarak gittiğim bu hastanenin kalite puanı önceki yıllara göre düşük olması lazım.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Isparta'da 72 yaşındaki adama, çalışan kalpte bypass ameliyatı gerçekleştirildi
Sağlık

Isparta'da 72 yaşındaki adama, çalışan kalpte bypass ameliyatı gerçekleştirildi

72 yaşındaki adama, çalışan kalpte bypass ameliyatı gerçekleştirildi

Isparta SDÜ ilk  Ameliyatsız Kalp Kapağı Değiştirilmesi İşlemini  Gerçekleştirdi
Sağlık

Isparta SDÜ ilk Ameliyatsız Kalp Kapağı Değiştirilmesi İşlemini Gerçekleştirdi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı tarafından Isparta’da ilk kez Transcatheter Aortic Valve Implantation- TAVI (kasıktan girilerek kalp kapağının ameliyatsız değiştirilmesi) işlemi gerçekleştirildi.

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 19 Nisan hava durumu
Bölgesel

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 19 Nisan hava durumu

Isparta, Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç, Yenişarbademli 19 Nisan Cuma günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 19 Nisan Cuma hava durumu rapor

Isparta Orman İşletme Müdürlüğü personel alımı yapacak
Bölgesel

Isparta Orman İşletme Müdürlüğü personel alımı yapacak

Isparta Valiliği bünyesinde kurulu bulunan 112 Acil Çağrı Merkezinde Isparta Orman İşletme Müdürlüğü adına, 7 (Yedi) ay süreyle 5 adet çağrı yönlendirici çağrı yönlendirici personel alımı yapılacak.

Heimlich manevrasıyla boğazına şeker kaçan öğrencisini kurtardı
Bölgesel

Heimlich manevrasıyla boğazına şeker kaçan öğrencisini kurtardı

Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Camiye namaza giden adam namaz esnasında kalp krizi geçirdi
Bölgesel

Camiye namaza giden adam namaz esnasında kalp krizi geçirdi

Isparta’da akşam namazı için camiye giden adam, namaz esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.