İsrail bir kez daha Maghazi kampını vurdu: 7 ölü

İsrail’in, Gazze’deki Maghazi Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda en az 7 kişi hayatını kaybetti. Devamı haberimizde...

İsrail bir kez daha Maghazi kampını vurdu: 7 ölü

İsrail’in, Gazze’deki Maghazi Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda en az 7 kişi hayatını kaybetti. İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını 28. gününde de sürdürüyor. Gazze’de sivilleri hedef alarak yoğun bir şekilde saldırı gerçekleştiren İsrail güçleri, bugün bir kez daha Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu. İsrail güçleri sabah saatlerinden itibaren kampta bulunan evleri hedef aldı. Al-Bilbisi, Hamdan ve Zamzam ailelerine ait evler tamamen yok olurken saldırılarda hayatını kaybedenler ve yaralananlar El Aksa Şehitleri Hastanesi’ne götürüldü. Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 7 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Sağlık yetkilileri, saldırının ardından enkazda kalanlar olabileceğini ifade ederek arama kurtarma çalışmalarına başlandığı kaydedildi.



El Aksa Şehitleri Hastanesi morgu doldu


Saldırılarda hayatını kaybedenler ve yaralananlar El Aksa Şehitleri Hastanesi’ne getiriliyor. Hastaların tedavisi için yeteri kadar yatak olmayan hastanede doktorlar hastaları yerlerde tedavi etmek zorunda kalıyor. Bazı hastaların tedavisi hastane koridorlarında sürüyor. Hastane morgunda ise yer kalmadı. Gazze Şeridi’nde yaşanan yakıt sıkıntısı nedeniyle araçların çalışamaması sonucu morglardan alınamayan cansız bedenlerin defin işlemleri de yapılamıyor.
Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in saldırıları nedeniyle 7 Ekim’den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 3 bin 826’sı çocuk olmak üzere 9 bin 227’ye yükseldiği bildirildi. Yaralananların sayısının ise 23 bin 516’ye çıktığı aktarıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İsrail Gazze Şeridi' nde Kadın Çocuk demeden  can almaya devam ediyor…
Dünya

İsrail Gazze Şeridi' nde Kadın Çocuk demeden can almaya devam ediyor…

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı artmaya devam ediyor...Gazze’de hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini geçti!

Doruk hastaneleri kapılarını Filistinli kardeşlerimize açtı
Yaşam

Doruk hastaneleri kapılarını Filistinli kardeşlerimize açtı

AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili ve Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mustafa Esgin, İsrail’in, Gazze’de hastanelerin bombalamasından dolayı işlenen savaş suçuna yönelik tepki göstererek, “Sağlık Bakanlığı’nın alacağı kararlar doğrultusunda Bursa Doruk Hastanelerimizin kapıları Filistinli kardeşlerimize sonuna kadar açıktır” dedi.

Sakarya'da kaza hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı
3. Sayfa

Sakarya'da kaza hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde duble yolda hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Mardin'de balkondan düşen 3 yaşındaki çocuktan üzen haber
3. Sayfa

Mardin'de balkondan düşen 3 yaşındaki çocuktan üzen haber

Mardin'in Derik ilçesinde evin balkonundan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Denizli'de trafik kazası! 1 kişi hayatını kaybetti
3. Sayfa

Denizli'de trafik kazası! 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli’de çalıştığı maden ocağına giden 33 yaşındaki maden mühendisi, geçirdiği trafik kazası hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde..

AK Parti Bucak'ta Osman Taşkın görevinden ayrıldı
Bölgesel

AK Parti Bucak'ta Osman Taşkın görevinden ayrıldı

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın'ın görevinden ayrıldığını duyurdu. Yeni ilçe başkanının kim olacağı merakla bekleniyor. Detaylar haberimizde!