Başakşehir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İzmir Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, İstanbul Başakşehir Kaymakamı olarak atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.
28.06.1969 tarihinde Gaziantep İlinde doğmuş olup aslen Konya-Bozkır'lıdır. 16.07.1991 tarihinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Yüksek Lisansını İzmir Ekonomi Üniversitesinde Marka İletişim alanında tamamlamıştır.
16.11.1992 tarihinde Manisa Kaymakam Adayı olarak mesleğe atanmıştır. Dil eğitimi ve bilgilerini arttırmak, uygulamaları yerinde görmek üzere 8 ay süre ile İngiltere'de bulunduktan sonra Eskişehir-Mihalıççık ve Aksaray-Gülağaç İlçelerinde Kaymakam vekilliği yapmıştır. Daha sonra sırasıyla;
* 1996 - 1998 Sivas-Altınyayla Kaymakamlığı
* 1998 - 2000 Siirt-Eruh Kaymakamlığı
* 2000 - 2002 Siirt Vali Yardımcılığı
* 2002 - 2005 Nüfus ve Vatandaşlık işleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü
* 2005 - 2008 Personel Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
* 2008 - 2013 Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı
* 2013 - 2015 İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı
* İçişleri Bakanlığı Etik Komisyonu üyeliği
* 2015-2019 İzmir Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olup, 06.03.2019 tarihli Bakanlık Makamının Oluru ile Karabağlar Kaymakamı olarak görevine devam etmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.
Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..
Tarım ve Orman Bakanlığı, 15 ilin Tarım ve Orman Müdürlüklerinde önemli görev değişikliklerine imza attı. Yeni atamalar ve detaylar haberimizde.
MHP Bucak'ta KAÇEP Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Havva Ergen Kurt atandı. İşte detaylar...
2025’te öğretmen atamalarında KPSS şartı kalkıyor! Yeni sistem AGS ile öğretmen adayları kapsamlı bir süreçle değerlendirilecek. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)