İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini gece saatlerinde arttırdı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yerler beyaza büründü.
İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece saatlerinde etkisi gösterdi. Anadolu Yakası'nda yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yerler beyaz örtüyle kaplandı. Beykoz Karlıtepe'de yoğun kar yağışından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar mutluluklarını paylaştı.
Konuyla ilgili konuşan Ebrar Şahin, "Uzun bir süredir kar yağmıyordu. Şu anda Beykoz'da çok yoğun bir kar yağışı var. Sabahtan beri kayıyoruz. Çok güzel" şeklinde konuştu.
Kerim Kibar ise, "Burası Karlıtepe, Beykoz'un en yüksek yeridir. Aşağıda kar olmasa bile burada kesin olarak vardır. Herkesi buraya bekleriz. Uzun bir zamandır da okullar tatil edilmiyordu. Bugün tatildi yarın da tatil" dedi.
Bitlis’in Tatvan ilçesinde kar nedeniyle araçları yoldan çıkarak mahsur kalan vatandaşların imdadına Mehmetçik yetişti.
Kars'ta kar nedeniyle köyünde mahsur kalan hasta, Özel İdare ekiplerince yolun açılması ile hastaneye ulaştırıldı.
İstanbul Taksim Meydanı’nda gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışı gece saatlerinde etkisini gösterdi. Kar yağışının bastırması ile yerli ve yabancı turistler karın keyfini çıkardı.
Dün kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğunu duyuran Rize Valiliği, yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün daha ara verildiğini duyurdu.
Hakkari merkez ile Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışına ilişkin, "İmkanınız varsa aracınızla mümkün olduğu kadar yarın trafiğe çıkmayın ve toplu taşıma imkanlarından faydalanın" dedi.
Yorumlar (0)