Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla, İstanbul-Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın Bitlis Valiliği'ne atanması resmiyet kazandı. 19 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 16 ilin valisi değişti. Bu değişiklikle İstanbul-Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Bitlis Valiliği görevine atandı.
1977 yılı Kastamonu- Taşköprü doğumludur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1999 yılında mezun oldu.
2000 yılında Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği'ne atandı.
2002 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 9 ay süreyle İngiltere' nin Exeter Üniversitesine İngilizce Dil Kursu ve mesleki incelemelerde bulunmak amacıyla gönderildi. 2009 yılında İngiltere'nin Portsmouth Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.
Kaymakam Ahmet Karakaya sırası ile aşağıdaki yerlerde çalıştı;
- Sinop İli Türkeli ve Erfelek Kaymakam Vekili (2001- 2002),
- Konya İli Altınekin Kaymakam Vekili (2003),
- Afyonkarahisar İli Çobanlar Kaymakamlığı (2004-2005),
- Siirt ili Baykan Kaymakamlığı (2005-2007),
- Artvin Vali Yardımcılığı (2007- 2011),
- Balıkesir İli Savaştepe Kaymakamlığı (2011-2013),
- Zonguldak ili Kozlu Kaymakamlığı (2013-2018). (Zonguldak Vali Yardımcılığı, Karaman Beldesi Belediye Başkan V. ve Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı),
- Bursa İli Kestel Kaymakamlığı (2018- 2021).
(Bursa Vali Yrd. V. - 2020).
20 Ağustos 2021 tarih ve 31574 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Sancaktepe Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sn. Ahmet Karakaya, 1. Sınıf Mülki İdare Amiri olup; evli ve üç çocuk babasıdır.
Çocuk Gelişimi Ataması Nasıl 2 Yıllık? Çocuk gelişimi atamaları artık 2 yıllık planla yürütülecek. Aileler ve eğitimciler sürecin detaylarını dikkatle takip ediyor.
Altınyayla Toplum Sağlığı Merkezi’ne atanan yeni diş hekimi 1 Mayıs 2025’te göreve başlıyor. Başkan Kınalı’dan teşekkür mesajı geldi.
2025 yılı atama kurasıyla Burdur ve ilçelerine doktor, diş tabibi ve eczacı atandı. Sağlık altyapısı güçleniyor, görev yerleri belli oldu.
Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.
Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)