İstanbul’da hava sıcaklığı düştü, yağmur geçişleri vatandaşları serinletti. Bahçelievler ilçesi Çobançeşme mevkiinde caddenin yarısına yağmur düşerken, diğer yarısı kuru kaldı. Yenibosna’da bulutlu kesimlerde, yağış düşerken 100 metre ileride günlük güneşlik bir hava yaz yağmuru kavramını hatırlattı.
Sabah evden hazırlıksız çıkan çok sayıda vatandaş ise, lokal yağışlarda ıslanmanın keyfini yaşadı. Bereket olarak değerlendirilen yağışlar, nebatat ve hayvanlar için de serinleme fırsatı oldu. Metoroloji yetkilileri, İstanbul’da mahalli sağanak yağışların 3 gün boyunca devam edeceğini bildirdiler. Mahalli yağışlarla birlikte İstanbul’da sıcaklıkta gündüz 27 dereceye, akşam saatlerinde ise 20 dereceye düştü.
İHA
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada deprem nedeniyle İstanbul'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiği belirtildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) geçtiği bilgiye göre İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.
"İstanbul'un Silivri açıklarında saat 12.49’da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi."
Esenyurt’ta 4 katlı bir binanın çatısı alevlere teslim oldu. Neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangın çevrede paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.
İstanbul Beylikdüzü'nde alt geçitte aniden oluşan trafiği fark edemeyen sürücü aracıyla zincirleme kazaya neden oldu.
Zeytinburnu'nda bir adam, 27 yıllık eşini çıkan tartışma silahla vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.
Yorumlar (0)