İstanbul’da hava sıcaklığı düştü, yağmur geçişleri vatandaşları serinletti. Bahçelievler ilçesi Çobançeşme mevkiinde caddenin yarısına yağmur düşerken, diğer yarısı kuru kaldı. Yenibosna’da bulutlu kesimlerde, yağış düşerken 100 metre ileride günlük güneşlik bir hava yaz yağmuru kavramını hatırlattı.
Sabah evden hazırlıksız çıkan çok sayıda vatandaş ise, lokal yağışlarda ıslanmanın keyfini yaşadı. Bereket olarak değerlendirilen yağışlar, nebatat ve hayvanlar için de serinleme fırsatı oldu. Metoroloji yetkilileri, İstanbul’da mahalli sağanak yağışların 3 gün boyunca devam edeceğini bildirdiler. Mahalli yağışlarla birlikte İstanbul’da sıcaklıkta gündüz 27 dereceye, akşam saatlerinde ise 20 dereceye düştü.
İHA
Ataşehir'de iki katlı bir binaya kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı.
Arnavutköy’de hafriyat kamyonunun motor kısmında yangın çıktı.
İstanbul'un Fatih ilçesinde kamera bulunmayan kör noktaları seçerek yankesicilik yapan hırsız, gözaltına alındı.
Ümraniye’de zincirinden kurtularak okul bahçesine giren, 5 öğrenci ile 1 öğretmeni ısırarak yaralanmasına neden olan köpeğin sahibi A.K. tutuklandı.
İstanbul Valisi Davut Gül, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre ilimiz genelinde yoğun kar yağışı ve buzlanma beklenmektedir.
Beşiktaş’ta bir dairenin dış kısmında bulunan klima motorundan yangın çıktı.
Yorumlar (0)