Denizli’nin Kale ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 23 gram kubar esrar, 29 kök kenevir bitkisi ve 2 gram da kenevir tohumu ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Kale ilçesinde 2 şüpheli şahsın uyuşturucu üretimi ve ticareti yaptığını belirledi. Bu çerçevede 3 adres ve 1 araçta yapılan aramalarda 23 gram kubar esrar, 29 kök hint keneviri ve 2 gram da kenevir tohumu ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
TEM otoyolu gişelerinde ekiplerce durdurulan tırın dorsesinden 915 parça halinde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden toplam ağırlığı 921 Kilogram gelen skunk maddesi ele geçirildi.
Ekipleri İstanbul'un diğer ilçelerinde eş zamanlı yasaklı madde operasyonu yürüttü
Küçük yaştaki çocuklara yasaklı madde satarken suçüstü yakalanan şahıs gözaltına alındı.
Marmaray'da şahıs çevredeki vatandaşları dikkate almayarak yasaklı madde kullanımına devam etti o anlar kameralara yansıdı.
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 3 farklı adrese yapılan operasyonda uyuşturucu maddeler, silahlar ve mermiler ele geçirilirken, 4 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.
Zonguldak’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.
Yorumlar (0)