SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde evinde uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirilen şahıs gözaltına alındı.
Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra Jandarma Suç Araştırma Timi ekiplerince müşterek yapılan çalışmada, U.B. isimli şahsın evinde bulunan uyuşturucu maddeleri satarak uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşılması üzerine, şahsın evinde yapılan aramada, 200 adet alüminyum folyoya sarılarak satışa hazırlanmış 423 gram kubar esrar ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi. U.B. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Çavdır Kozağaç İlk ve Ortaokulu’nda tanıtım etkinliği düzenledi. 120 öğrenci ve 17 veli jandarma araçlarını ve ekipmanlarını yakından tanıdı!
Aydın'da jandarma ekipleri tarafından Bafa Gölü'nde yılan balığı ve diğer balık türlerine yönelik balık avcılığı yapılan kişilere yönelik kontrol gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Burdur’da jandarma ekipleri bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eser ve silah ele geçirdi. Ev sahibi hakkında adli işlem başlatıldı. İşte detaylar!
Burdur’un Bucak ilçesinde Taşyayla Köyü İlkokulu öğrencilerinin, Jandarma ekiplerine bıraktığı sevgi dolu notlar herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi ve sonrası trafik denetimlerinde kontrol edilen 3 bin 946 araçtan 175’ine ceza işlem uyguladı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Yalvaç ilçesinde bir markete düzenlediği operasyonda, 14 bin 80 adet kaçak makaron ele geçirildi.
Yorumlar (0)