Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce bir şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda 29 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Odunpazarı ilçesinde şüpheli 1 şahsın, kaçak elektronik sigaraları satmak amacıyla müşteri aradığı bilgisi alındı. KOM Şube Müdürlüğü ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüpheli şahsın üzerinde ve araç da arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 29 adet kaçak elektronik sigara ekiplerce ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheli hakkında adi işlem başlatıldı.
İHA
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Çavdır Kozağaç İlk ve Ortaokulu’nda tanıtım etkinliği düzenledi. 120 öğrenci ve 17 veli jandarma araçlarını ve ekipmanlarını yakından tanıdı!
Aydın'da jandarma ekipleri tarafından Bafa Gölü'nde yılan balığı ve diğer balık türlerine yönelik balık avcılığı yapılan kişilere yönelik kontrol gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Burdur’da jandarma ekipleri bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eser ve silah ele geçirdi. Ev sahibi hakkında adli işlem başlatıldı. İşte detaylar!
Burdur’un Bucak ilçesinde Taşyayla Köyü İlkokulu öğrencilerinin, Jandarma ekiplerine bıraktığı sevgi dolu notlar herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi ve sonrası trafik denetimlerinde kontrol edilen 3 bin 946 araçtan 175’ine ceza işlem uyguladı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Yalvaç ilçesinde bir markete düzenlediği operasyonda, 14 bin 80 adet kaçak makaron ele geçirildi.
Yorumlar (0)