Aydın’da jandarma ekipleri 10 mahallede gerçekleştirdikleri güven ve huzur uygulamasında 2 bin 160 şahsın sorgusu yapıldı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı, genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlaması, güvenlik güçlerinin her zaman her yerde varlığını vatandaşa hissettirerek görünür olması, başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik 10 mahallede, 32 ekip ve 93 personelin katılımı ile Bölgesel Şok ve Huzur Uygulaması yapıldı. Gerçekleştirilen faaliyette, 2 bin 160 şahsın sorgusu yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli yakalandı. 1048 araç kontrol edilirken, 29 araca idari yaptırım uygulandı. İHA
Antalya Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı öncesi huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla il genelinde "Huzur Türkiye Uygulaması" gerçekleştirdi.
Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen huzur uygulamasında çok sayıda kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan şahıs yakalanırken, bazı şüphelilerin üzerinden uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu/uyarıcı madde ve kaçakçılık suçları ile mücadeleye yönelik huzur ve güven uygulaması yaptı.
Afyonkarahisar’ da polis tarafından düzensiz göç ile mücadeleye yönelik ’huzur’ uygulaması çerçevesinde 5 şahıs yakalanarak 7 kişiye 36 bin 679 TL para cezası kesildi.
Balıkesir’de asayiş ve trafik polislerinin katıldığı "Milli Güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine" yönelik operasyonlarda bin 525 şahsa kimlik kontrolü yapıldı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yasa dışı bahis, tombala ve oyun makinelerine yönelik uygulama yapıldı.
Yorumlar (0)