Depremin vurduğu Hatay’da jandarma ekipleri, Kızılay iş birliğinde afetzede çocuklara hamburger dağıttı.
Türk Kızılayı ve jandarma iş birliğiyle Reyhanlı’da bulunan Üçtepe Hürriyet İlkokulu ve Alakuzu İlkokulu öğrencilerine özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında, öğrencilere öğle yemeği olarak hamburger dağıtıldı. Hamburgeri ilk kez tadan ilkokul öğrencilerinin oldukça mutlu oldukları gözlendi.
Türk Kızılayı’nın gönüllüleri ve jandarma personeli, öğrencilere hamburger dağıtarak onlara keyifli bir gün yaşattı.
Bucak’ta Tıka Basa Fastfood, yeni yerinde daha büyük ve hijyenik ortamıyla hizmet veriyor. Hatay Dürüm ve hamburger indirimleriyle lezzeti kapınıza getirin!
Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafenin özel çocukları, mutfağın yıldızlarını buluşturan Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’23 GastroaAntalya’da hamburger hazırladı.
Lösemili çocuklar kendileri için özel olarak düzenlenen programda ilk defa hamburger yedi.
Etimesgut Belediyesi, deprem bölgelerine gıda ve temel ihtiyaç yardımları ulaştırdı. Başkan Beşikçioğlu yaptığı açıklamada, 'Birlikte yaraları saracağız.' dedi.
Hatay İskenderun’da Cebike TOKİ Konutları’nda meydana gelen doğal gaz sızıntısı sonucu aynı aileden anne Kader Kökçü ile çocukları Elif Bilge Kökçü (2012 doğumlu) ve İsmail Ege Kökçü (2019 doğumlu) hayatını kaybetti 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise hayati tehlike taşıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat depremleri sonrası Diyarbakır'da inşa edilen 10 bin konutluk projenin 6 bininin tamamlandığını duyurdu. Depremzedeler için konutlar teslim ediliyor.
Yorumlar (0)