Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından 135 anne ve anne adayına eğitim verildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında 135 anne ve anne adayına seminer faaliyeti icra edilerek eğitim verildi. Eğitimler Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Çakır Mahallesi’nde faaliyet gösteren serada gerçekleştirildi.
İHA
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Karamanlı’da yapımı tamamlanan Cumhuriyet Ortaokulu’nun öğrencilerle buluşmaya hazır olduğunu açıkladı.
Kula’da yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarını en az seviyeye indirmek ve trafik bilincini artırmak için çeşitli çalışmalarını sürdüren Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, ilçeye bağlı Sandal İlk ve Ortaokulu’nda okul servislerine yönelik denetim, öğrencilere yönelik ise bilgilendirme semineri düzenledi.
TFF ve TÜFAD Denizli Şubesi işbirliğiyle 17-21 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Levend Sarıoğlu UEFA C Lisans Antrenör Kursu, düzenlenen açılış töreniyle başladı.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, beldede eğitim gören öğrenciler için destek çağrısında bulundu. 2025 yılında 45 öğrenciye destek sağlanıyor. İşte detaylar…
Aydın’ın Efeler ilçesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine jandarmanın tanıtımı yapıldı. Detaylar haberimizde..
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın başkanlığında Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)