İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, yaklaşık 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün saat 04.00 sıralarında devriye görevi sırasında Karaköy sahil kıyısında bir araca deniz canlısı yüklendiğini tespit etti. Şüpheli araç durduruldu, sürücü Ö.A. gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada 70 çuval halinde yaklaşık 1,5 ton midye ele geçirildi.
Gözaltına alınan kaçak midye avcısı Ö.A.’ya 1380 sayılı su ürünleri kanuna göre ‘yasak yerde midye avcılığı yapmak’ suçundan toplam 26 bin 242 lira para cezası kesildi. Ele geçirilen 1,5 ton civarındaki midyenin tekrar canlılığını sürdürebilmesi ve doğal yaşama kazandırılması için denize geri döküldüğü belirtildi.
İHA
Ordu'da jandarma ekiplerinin ilde son bir haftada gerçekleştirdiği asayiş, trafik, narkotik ve kaçakçılık faaliyetleri paylaşıldı.
Antalya'nın Aksu ve Manavgat ilçelerinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonları sonucu 200 kilo kaçak kıyılmış tütün ve 1 milyon 60 bin adet makaron ele geçirildi.
Antalya’da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olduğu belirlenen 95 şüpheliden 62’si tutuklandı.
Aksaray’da kaçakçılara yönelik 4 ayrı operasyon düzenleyen KOM ekipleri tabanca, tüfekler ve kaçak tütün ele geçirdi. Detaylar haberimizde..
Malatya'da jandarma tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 5 bin 469 sentetik hap ile kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılık ve uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 18 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar (0)