Ağrı’da jandarma ekiplerinin kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda, büyük miktarda kaçak akaryakıt, sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda, 2 bin 589 litre kaçak akaryakıt ve 14 bin 165 paket gümrük kaçağı sigara yakalandığı belirtildi. Ayrıca son dört ayda yapılan uyuşturucu madde ile mücadele operasyonlarında ise, 123 kilo 296 gram metamfetamin, 12 kilo 253 gram esrar, 22 adet uyuşturucu hap ve 6 gram afyon sakızının ele geçirildiği kaydedildi.
İHA
Antalya’da jandarma tarafından yapılan operasyonda sahte alkol yapımında kullanılacağı belirlenen 20 bin litre etil alkol ile dolum üniteleri, boş bidonlar, dolum ünitesi arıtma makinesi ve filtre makinesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Antalya’da jandarma ekiplerince düzenlenen tarihi eser operasyonunda 75 parça arkeolojik tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgili dört şüpheli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Burdur'da jandarma ekipleri kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları kapsamında düzenledikleri 17 operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirip, 3 kişiyi tutukladı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine jandarmanın tanıtımı yapıldı. Detaylar haberimizde..
Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde 19 Mayıs İlkokulu'nda düzenlenen eTwinning Meslek Kahramanları Projesi kapsamında Jandarma Köpek Timleri, öğrencilere mesleklerini tanıttı. Detaylar haberimizde...
Burdur'da jandarma ekiplerinin kaçakçılık ve narkotik operasyonlarında 8 şüpheli gözaltına alındı, 2'si tutuklandı. Operasyon detayları için tıklayın.
Yorumlar (0)