İstanbul

Kadın Girişimciliği ve Perakende Yönetimi Eğitim Programı Başvuruları Başladı! -Haberler

Seç Market, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle kadın girişimcileri desteklemek için geçen yıl başlattığı eğitim programının bu sene ikincisini gerçekleştiriyor.

Kadın Girişimciliği ve Perakende Yönetimi Eğitim Programı Başvuruları Başladı! -Haberler

İSTANBUL (İHA) - Seç Market, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle kadın girişimcileri desteklemek için geçen yıl başlattığı eğitim programının bu sene ikincisini gerçekleştiriyor. Gücünle Gülümse projesi kapsamında yürütülen “Kadın Girişimcilik ve Perakende Yönetimi Eğitim Programı”na başvurular 4 Nisan’a kadar devam edecek.
Sunduğu bayilik iş modeliyle mahalle esnafını destekleyen ve kadın bayilerinin sayısını daha da artırmayı hedefleyen Seç Market; kadın girişimcilere yönelik başlattığı destek programını bu sene de sürdürüyor. Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle çevrimiçi düzenlenecek “Kadın Girişimcilik ve Perakende Yönetimi Eğitim Programı” kapsamında ‘Etkin İletişim ve Motivasyon’, ‘Perakendeciliğin Temelleri’ ve ‘Dijital Dönüşüm’ gibi konular yer alacak.
Başvuruların 4 Nisan 2024 tarihine kadar devam edeceği programa öncelikle kendi işini kurmak isteyen, halihazırda girişimci olan veya girişimci olmayı hedefleyen, özellikle gıda ve perakende sektöründe bir iş yeri sahibi olmak isteyen kadınların başvurması amaçlanıyor. Eğitim programına başvurular www.secmarket.com.tr’den ve Seç Market’in Müşteri Hizmetleri Merkezi (444 82 40) üzerinden yapılabilecek.

“Kadın girişimciliğini desteklemeye devam ediyoruz”
Kadın girişimciliğine ve kadınların ekonomik olarak güçlenmesine destek olmak amacıyla başlattıkları “Gücünle Gülümse” projesine hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen sözlerine şöyle devam etti: “Bugün tüm Türkiye’de sayısı 2.700’ü geçen bayimizle gıda perakendesindeki önemli oyunculardan biriyiz. Çoğunluğunu aile işletmelerinin oluşturduğu iş ortaklarımızın yaklaşık yüzde 10'u kadın girişimcilerden oluşuyor. Kadın iş ortaklarımızın sayısını daha da artırmak hedefiyle geçen sene başlattığımız “Gücünle Gülümse” projesi kapsamında BÜYEM iş birliğiyle ilk etabını tamamladığımız eğitim programına bu sene de devam ediyoruz. Projemiz, kadınların iş hayatında ve toplumun her alanında güçlenmesi adına küresel ölçekte örnek çalışmalara imza atan Yıldız Holding Kadın Platformu’nun hedeflerine de olumlu katkı sağlıyor. Kadınlar için fırsat eşitliği sağlanması ve kadın girişimcilerin desteklenmesine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Programı düzenlendi
Bölgesel

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Programı düzenlendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Programına katıldı. 08-09 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Programı kapsamında AİÇÜ’deki 57 öğrenci kulübünün tanıtımı yapılacak.

Niğde'de Trafik Haftası Çoşkulu Geçti
Etkinlik

Niğde'de Trafik Haftası Çoşkulu Geçti

Trafik bilinci oluşturmak, maddi ve manevi kayıpların önüne geçmek ve trafik güvenliği ile farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik haftası Niğde’de Çocuk Trafik Eğitim Pisti’nde düzenlenen programla kutlandı.

Bucak İlçe Müftülüğünden Aile Haftası Programı
Bölgesel

Bucak İlçe Müftülüğünden Aile Haftası Programı

Bucak İlçe Müftülüğü Aile Haftası Programı (bayanlara özel) düzenliyor.

ING Türkiye, WWF-Türkiye ile Yeşil Ofis Programını Başarıyla Tamamladı
Bölgesel

ING Türkiye, WWF-Türkiye ile Yeşil Ofis Programını Başarıyla Tamamladı

ING Türkiye, WWF-Türkiye’nin 'Yeşil Ofis-Yeşil Dönüşüm Programı’nı tamamladı. İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük binası için Yeşil Ofis Diploması almaya hak kazanan banka, bu diploma ile çevre dostu yaklaşımını tescilledi.

Yağmur ve Şükür Duası Gerçekleşti
Bölgesel

Yağmur ve Şükür Duası Gerçekleşti

Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Tuzkaya Mahallesinde yağmur ve şükür duası yapıldı.

Diyarbakır'da "Öğretmenler Odası Buluşmaları"
Etkinlik

Diyarbakır'da "Öğretmenler Odası Buluşmaları"

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Diyarbakır'da düzenlenen programda meslektaşlarıyla bir araya geldi.