Andırın ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Kastamonu Azdavay Kaymakamı Mustafa Arslanşahin, Kahramanmaraş Andırın Kaymakamı olarak atandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.
Aslen Denizli Çallı olan Kaymakamımız Sn. Mustafa ARSLANŞAHİN, ilk ve ortaöğrenimini Denizli ilinde geçirmiştir. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimi sırasında tekstil sektöründeki farklı firmalarda müşteri temsilciği görevini üstlenerek üretim ve ihracat süreçlerinde rol almıştır.
2019 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı. Çorum Kaymakam Adayı olarak görevine başlamıştır. Kaymakam refikliği stajlarını Denizli Buldan ve Sinop Gerze ilçelerinde, mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajlarını ise Giresun ve Sivas illerinde tamamlamasının ardından Muğla Kavaklıdere ve Kırıkkale Karakeçili ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. İngiltere'nin Leicester kentinde, Leicester Üniversitesinde dil eğitimi aldı.
6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında, yaklaşık 3 ay Adıyaman ilinde görev yaptı. 108.Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamladı. Kaymakam Mustafa ARSLANŞAHİN, Dilek ARSLANŞAHİN ile evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.
Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..
Tarım ve Orman Bakanlığı, 15 ilin Tarım ve Orman Müdürlüklerinde önemli görev değişikliklerine imza attı. Yeni atamalar ve detaylar haberimizde.
MHP Bucak'ta KAÇEP Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Havva Ergen Kurt atandı. İşte detaylar...
2025’te öğretmen atamalarında KPSS şartı kalkıyor! Yeni sistem AGS ile öğretmen adayları kapsamlı bir süreçle değerlendirilecek. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)