KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş’ta son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 47 kişi tutuklandı.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, haklarında arama kararı bulunan 70 şahsı, uyuşturucu madde kullanmak ve satmaktan 48 şahsı, hırsızlık olaylarına karışan 32 şahsı yakaladı.
Adliyeye sevk edilen şahıslardan 47’si tutuklandı.
Yakalanan şahısların üstlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 203,1 gram metamfetamin, 199 sentetik ecza, 21 ruhsatsız tabanca ve 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Trafik uygulamasında ise 68 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 31 araca ise abartı egzozdan işlem yapıldı.
Antalya'da polis ekiplerince son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan 14 kişi tutuklandı.
Burdur’un Gölhisar İlçesi'nde motosiklet kazasında öldü denilen Bahri Sirel'in ölümüyle ilgili olarak 1 kişi tutuklandı.
Burdur'da Ocak ayında 213 asayiş olayı, 3 terör operasyonu ve uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 9 tutuklama gerçekleşti.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Ekim-20 Ocak tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonrasında düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken adli mercilere sevk edilen 10 şüpheliden 8’i tutuklandı.
Antalya’da emniyet güçlerinin son 1 haftada yakalayıp adliyeye sevk ettiği şahıslardan 212’si tutuklandı.
Mersin’de terör soruşturması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen DEM Partili Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ile 4 meclis üyesi tutuklandı, 1 meclis üyesi ’adli kontrol’ şartıyla salıverildi.
Yorumlar (0)