Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Osmaniye Belediyesi tarafından çocuklara özel olarak tasarlanan çocuk oyun otobüsünde Kuran kursu öğrencileri doyasıya eğlendi.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin yıkıma yol açtığı Osmaniye’de çocukların yaşanan depremin şiddetini psikolojik olarak hafif geçirmeleri amacıyla özel olarak tasarlanan çocuk oyun otobüsü çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yaşanan depremlerin ardından toplu yaşam alanlarında çocuklara yönelik birçok eğlenceye imza atılan otobüste, okulların açılmasının ardından merkez ve merkeze bağlı köy okullarında öğrencileri doyasıya eğlendirdi. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesinin ardından Kur’an öğrenmek için camilere giden çocuklara yönelik hizmet vermeye başlayan oyun otobüsü öğrencilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Osmaniye Belediyesi personelleri gözetiminde hem zeka oyunları hem de resim çizip boyama etkinliği yapan kuran kursu öğrencileri ayrıca oyun otobüsünde okuma alışkanlığına devam ediyor.
Otobüsün içerisinde keyifli vakit geçirdiklerini ifade eden öğrenciler, hep birlikte boyama yapıp resim çizdiklerini ve kitap okuduklarını söyledi.İHA
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde İlkokullarda Fiziksel Etkinlikler(İFET) ve Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği (GÇOŞ) kapsamında düzenlenen yarışmalarda ilçe birincileri belli oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri", Adana’nın Kozan ilçesindeki İsmet Atlı Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Kepez Belediyesi ve Dünya Etnospor Konfederasyonu İşbirliğiyle çocuklar geleneksel sporlar ve oyunlarla buluştu. Devamı haberimizde...
Bucak ilçesinde bu yıl ilki yapılacak Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında ahşap arabalarla 'Tömbüldek Formula' adıyla yarışmalar yapılacak.
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde aralarında tarla nedeniyle husumet olan adam, bahçede kadınların zeytin topladığını görünce önce soyundu, ardından hakaretler yağdırıp üzerlerine yürüdü. Detaylar haberimizde..
Kahramanmaraş’ta tıra zulalanmış 30 kilo 350 gram skunk ele geçirilirken, sürücü tutuklandı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)