Kahramanmaraş şehrinde bugün korkunç bir kaza yaşandı. Bir kamyonun freninin patlaması sonucu, kamyon mezarlık alanında defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Olayda çok sayıda insan hayatını kaybetti ve yaralandı.
Detaylar henüz netleşmediği için olayın nedeni ve kazada hayatını kaybedenlerin sayısı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak olay yerinden gelen ilk raporlar, kaza sonucu bir dizi can kaybının yaşandığını ve yaralılar için acil müdahalelerin devam ettiğini gösteriyor.
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde freni patlayan kamyon, mezarlık alanında defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.
Kahramanmaraş’ta freni patlayan kamyon, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Devamı haberimizde..
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde freni patlayan bir kamyon, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Batman’da sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, bir iş yerinin bahçesine düştü.
Yorumlar (0)