Kahramanmaraş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İ.A. (58) isimli şahsın Kahramanmaraş iline sentetik uyuşturucu hap getireceği bilgisi üzerine şahıs Türkoğlu ilçesi Kılılı Mahallesi’nde düzenlenen operasyonla yakalandı.
Araçta yapılan aramada, 10 bin 739 uyuşturucu hap ele geçirildi.
Gözaltına alınan şansın sorgusu devam ediyor.
İHA
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Çavdır Kozağaç İlk ve Ortaokulu’nda tanıtım etkinliği düzenledi. 120 öğrenci ve 17 veli jandarma araçlarını ve ekipmanlarını yakından tanıdı!
Aydın'da jandarma ekipleri tarafından Bafa Gölü'nde yılan balığı ve diğer balık türlerine yönelik balık avcılığı yapılan kişilere yönelik kontrol gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Burdur’da jandarma ekipleri bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eser ve silah ele geçirdi. Ev sahibi hakkında adli işlem başlatıldı. İşte detaylar!
Burdur’un Bucak ilçesinde Taşyayla Köyü İlkokulu öğrencilerinin, Jandarma ekiplerine bıraktığı sevgi dolu notlar herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi ve sonrası trafik denetimlerinde kontrol edilen 3 bin 946 araçtan 175’ine ceza işlem uyguladı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Yalvaç ilçesinde bir markete düzenlediği operasyonda, 14 bin 80 adet kaçak makaron ele geçirildi.
Yorumlar (0)