Bilecik’te kaldırım işgali devam ederken görenleri ‘Pes’ dedirten bir durum daha yaşandı.
Bilecik’te 16 MBR 79 plakalı araç sürücüsü Tevfikbey Caddesi’ni Cumhuriyet Caddesi’ne bağlayan kaldırımın üzerine aracını park etti.
Duyarsız sürücünün kaldırımı işgal etmesi yayaların tepkisine neden olurken Bilecik’te pek çok noktada daha aynı durumun yaşandığı görüldü.
Yayalar, sürücüleri duyarlı olmaya davet ederken aynı zamanda kaldırım üzeri yapılan parklarda haklarının korunması gerektiğini belirtti.
Antalya Aksu'da Kaldırım ve yeşil alan işgallerine müsamaha gösterilmeyeceğinin altını çizen Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Çelik, “Kundu ve Kemerağzı’nın örnek bir turizm merkezi haline geleceğini söylemiştik. Bu sözümüzün arkasındayız. Mağduriyet yaşamak istemeyen esnafımız kurallara uymalı” diye konuştu.
Bucak'ta köpeklerin sürüklenmesi olayına dair tutuklanan kişinin ailesi açıklama yaptı. Aile, 'Kasıt yok, fark ettiğimiz anda müdahale ettik' dediler.
Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta’da sıcaklıklar 4-6 derece düşecek. Kuvvetli rüzgar, kar ve don olaylarına karşı dikkatli olun!
Burdur’un Bucak ilçesinde köpeği aracın arkasında sürükleyen R.P. tutuklandı. Olay sosyal medyada büyük tepki topladı, adli işlem başlatıldı.
Burdur’un Hızır İlyas Mahallesi’nde serada çalışan Abdil A., çapa makinesine ayağını kaptırarak ağır yaralandı. Antalya’ya sevk edildi.
Adapazarı Serdivanda komşular arasında çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği 2'si ağır 5 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı
Yorumlar (0)