Burdur / Bucak

Kalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizde

Bucak'ta uygun fiyat ve kaliteli hizmetin yeni adresi Hanedan Kafeterya hizmete açıldı.

Kalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizde

Bucak'ta uygun fiyat ve kaliteli hizmetin yeni adresi Uyanış Hanedan Kahvesi hizmete açıldı.
Sıcak ve soğuk içeceklerden yemek, tatlı ve pasta çeşitlerine kadar her şeyi tadabileceğiniz Uyanış Hanedan Kahvesinde arkadaşlarınızla oyun oynayabileceğiniz oyun grupları da bulunuyor.

Uyanış Hanedan Kahvesinde neler var neler

Kalite ve uygun fiyatın adresi Uyanış Hanedan Kahvesinde, sıcak içecek olarak; yeşil ve siyah çay çeşitleri, dünya kahveleri, filtre kahve çeşitleri, salep gibi birçok çeşit bulunurken aynı zamanda soğuk içecekler; Milkshake çeşitleri, frozen çeşitleri, soda ve kolanın yanı sıra vitamin bardan dilediğiniz içecekler de sizi bekliyor. Ayrıca Kahvaltı tabağı, hamburger, pizza, tost çeşitleri gibi birçok lezzet ile karnınızı doyurabilir, pasta çeşitleriyle ağzınızı tatlandırabilirsiniz.

Nezih ortamda oyun keyfi

Nezih bir ortamda oyun oynamak isteyenler için Uyanış Hanedan Kahvesinde okey, tavla, kağıt oyunları da sizleri bekliyor. Çerez yiyerek oyunun keyfine varmak için kaç kalmadan Uyanış Hanedan Kahvesine gidebilirsiniz.

Özel günler ve ailelere kaliteli hizmet

Aileleri de unutmayan Uyanış Hanedan Kahvesi özel olarak hazırladığı üst katında ailelere hizmet verirken, özel günler için de kullanabilecek bir konsept hazırladı. Ayrıca öğrencilerin ders çalışabileceği rahat masalar da bulunuyor.

En iyi hizmeti uygun fiyatlarla sunmaya çalıştıklarını belirten Uyanış Hanedan Kahvesi işletme sahibi, ' Bir kafede aranan her şeyi Bucak Halkı için hazırladık. Her gün saat 16:00 ile 24:00 arasında hizmet veriyoruz. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Tel: 0545 510 45 20

Adres: Alaattin Mahallesi Ramazan Selen Bulvarı Yeni Adliye Çaprazı Bucak / Burdur

 

Kalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizdeKalite lezzet uygun fiyatlarla Uyanış Hanedan Kahvesi Bucak'ta hizmetinizde

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

D'line Cafe Tea, Bucak'ta hizmete açıldı
Tanıtım

D'line Cafe Tea, Bucak'ta hizmete açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açılan D'line Cafe Tea, her yaştan ve her zevkten insanın keyif alabileceği ürünler ve sıcak bir atmosfer sunuyor.

Oğuzhan Kent Ormanı Kafeterya Bucak'ta hizmetinizde
Tanıtım

Oğuzhan Kent Ormanı Kafeterya Bucak'ta hizmetinizde

Sıcak soğuk içecek çeşitleri ile Oğuzhan Kent Ormanı Kafeteryası sizlere hizmet veriyor. İşte detaylar...

Burdur'da Muhtarlarla Buluşmalar Devam Ediyor!
Bölgesel

Burdur'da Muhtarlarla Buluşmalar Devam Ediyor!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Muhtarların talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Vali Türker Öksüz Köylerin ihtiyaç ve taleplerini yakından takip ediyor.

Çok kuvvetli geliyor! Burdur ve çevreleri bu saatlere dikkat!
Bölgesel

Çok kuvvetli geliyor! Burdur ve çevreleri bu saatlere dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Burdur ve çevrelerinde 25 Nisan Perşembe günü kuvvetli fırtına yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap İddialara Açıklık Getirdi!
Bölgesel

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap İddialara Açıklık Getirdi!

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap, son günlerde sosyal medyada ve halk arasında dolaşan asılsız iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. Kasap, yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve kooperatifin şeffaf bir şekilde yönetildiğini vurguladı.

Ümit Alagöz'ün mutlu günü! Torunu Gülsüm İlay Dünyaya Geldi!
Bölgesel

Ümit Alagöz'ün mutlu günü! Torunu Gülsüm İlay Dünyaya Geldi!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, torunu Gülsüm İlay'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez dede olma mutluluğunu yaşadı. Alagöz, torununa sevgisini ve hayallerini dile getirdi.