Burdur'un Karamanlı ilçesinde okul idaresi ve öğretmenlerin gözetiminde öğrenciler bitkileri toprakla buluşturdular.
Devrim İlkokulu öğretmeni Fatma Demirörs ve Nimet Güvener İlkokulu öğretmeni Meryem Güçlü, tarım uygulamaları kapsamında okul bahçesinde okul müdürü İsmail Özkan ve yardımcı hizmetler personeli Halil Demir ile birlikte öğrenciler uygulamalı bitki yerleştirdiler.
Konu hakkında açıklamada bulunan Karamanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen, " İlçemiz Devrim İlkokulu öğretmeni Fatma Demirörs ve Nimet Güvener İlkokulu öğretmeni Meryem Güçlü, tarım uygulamaları kapsamında okul bahçesinde okul müdürü İsmail Özkan ve yardımcı hizmetler personeli Halil Demir ile birlikte öğrencilerimize uygulamalı bitki yetiştirme imkanı sağlamışlardır. Emeği geçen öğretmenlere, okul müdürü İsmail Özkan'a ve okulumuz yardımcı hizmetler personeli Halil Demir'e teşekkür eder bu güzel uygulamanın devam etmesini dileriz. " ifadelerini kullandı.
İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yılında, Ağlasun Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenen özel programda, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy anıldı.
Burdur Ülkü Ocakları, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerini ulaştırdı. MHP İl Başkanlığı ile birlikte yapılan destek çalışmaları devam edecek.
Burdur İl Halk Kütüphanesi, IFLA Yeşil Kütüphane Ödülleri 2025’te dünyanın en iyi 7 kütüphanesi arasında yer aldı. Sürdürülebilir projeleriyle çevre dostu bir model sunuyor!
Bucak Şehit Ayfer Gök öğrencileri, Burdur'da düzenlenen Oryantiring ve Bilek Güreşi Şampiyonaları'nda dereceye girdi. İşte başarı detayları!
CHP Bucak İlçe Başkanlığı, Mamak Beldesi’nde teravih sonrası hemşerilerle buluştu. İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ün katıldığı ziyarette dayanışma mesajları verildi.
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Burdur’da düzenlenen özel programla kutlandı.
Yorumlar (0)