Kaş sokakları rengarenk Kaş Belediyesi, İlçe sokaklarını rengarenk çiçeklerle süsledi.
Kaş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İlçenin muhtelif cadde ve sokaklarına yaklaşık 22 bin mevsimlik çiçek dikti.
Kaş sokakları birbirinden renkli binlerce çiçekle yaz aylarında baharı yeniden yaşıyor. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatlarıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kaş’ın cadde ve sokaklarında çiçek dikimi gerçekleştirdi. Mavi ve yeşilin muhteşem uyumunun kartpostalları artmayan güzelliği, cadde ve sokaklara dikilen çiçeklerle taçlandı.
Kalkan Şehitler Caddesi, Şehitler Caddesinde bulunan işletmeler, Kaş Cumhuriyet Meydanı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Çerçiler Parkı, Yarımada yol kenarı, Atatürk Bulvarı, D400 Karayolu kavşak ve refüjlere ekipler, 20 bin Cezayir menekşesi ve 2 bin bodur begonvil dikimi yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri aynı zamanda çim alanların biçimi ve mevcut bitkilerin bakımını da gerçekleştiriyor.
Grubunu birincilikle bitirerek çıktığı ilk play-off maçını 1-0 kazanan Kepez Belediyespor'un UI8 Takımı, Türkiye Şampiyonası'na katılma bileti kovalıyor.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Ali Bahar öncülüğündeki ATSO Yönetimi, Antalya Kaleiçi bölgesinde bulunan ATSO üyelerinin sorunlarını tespit etmek için çalışma başlattı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde 24 Ocak tarihinde evinden ayrılan, 13 ve 20 yaşlarında 2 çocuk annesi kadından 10 gündür haber alınamıyor.
Tüm yurdu soğuk ve karlı hava etkisi altına alırken, Antalya'da turistler ve bazı vatandaşlar deniz keyfi yaptı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen tartışmada 3 kişiyi öldürüp kaçan katil zanlısı jandarmanın özel ekibiyle yakalandı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Tazı Kanyonunda 170 metreden aşağı düşen şahsın cansız bedeni, dron yardımıyla bulundu.