Başkan Böcek, Kaş Buluşması’nda muhtarlarla bir araya geldi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gömbe Yayla Şenliği etkinliği öncesi, Kaş ilçesinde hizmet veren muhtarlarla bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Gömbe Mahallesi'nde düzenlenen Kaş Buluşması’nda ilçede yaşanan sorunları muhtarlarla birlikte değerlendirdiklerini ifade etti.
Toplantıda, muhtarların ve hizmet birimlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Böcek, “Her zaman olduğu gibi tüm sözlerimizi birer birer tamamlayacak, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Kaş Belediye Başkanımız Erol Demirhan ile azimli ve koordineli şekilde çalışacağız.” dedi.
Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan da tüm muhtarlara hizmet konusunda yardımcı olduklarını ve bundan sonra da bu desteğin süreceğini, Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Muhittin Böcek ile işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını belirtti.
Toplantıda, Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, önceki dönemlerde görev yapan Kaş Belediye Başkanları Emin Erdem ve Abdullah Gültekin ile Büyükşehir Belediyesi şube müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yer aldı.
Başkan Böcek, Kaş Buluşması’nın ardından Gömbe Yayla Şenliği’ne katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürürken, ihtiyaç ve talepleri belirlemek üzere de ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kahtalı Mıçe’nin ismini Antalya’da yaşatacaklarını belirterek, "O gerçekten bir vatan sevdalısı, yurt sevdalısı, çok kıymetli bir büyüğümüz, sanatçımız. Onun ismini Antalya’da uygun bir yerde yaşatacağız.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye-İş ve Güvenlik İş Sendikası ile 8 bin 841 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesini imzaladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek'in sağladığı özel organizasyonla, iki engelli gencin otobüsle şehir turu yapma hayali gerçek oldu. Ayrıntılar haberimizde.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek Fabrikası’nı yeniden açarak uygun fiyatlı ve sağlıklı ekmeği vatandaşlara ulaştıracak. Detaylar haberimizde...
Antalya’nın Demre ilçesinde etkili olan dolu yağışı hayatı felç etti. D-400 Karayolu kapanırken, seracılar büyük zarar gördü. Antalya Büyükşehir Belediyesi yaşanan yağış sonrasında sahada çalışmalara başladı.
Yorumlar (0)