Kastamonu’da kurdukları atölyede, kurusıkıdan bozma silah üreten 2 şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ’silah ve mühimmat kaçakçılığı’na yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde, iki şahsın kurdukları atölyede kurusıkı tabancaların namlularını değiştirdiği tespit edildi. Harekete geçen ekipler tarafından şahıslara ait atölye ve ikamette arama yapıldı. Aramada 1 adet kurusıkıdan bozma ruhsatsız tabanca, 2 adet namlu değiştirme işlemi devam eden kurusıkı tabanca, 1 adet silah namlusu, silah parçaları, 1 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet şarjör, 6 adet mermi, namlu değiştirmek için kullanılan aletler ele geçirildi.
Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.
Manavgat ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda 58 bin adet kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi.
Şanlıurfa’da iç sularda balık avlama yasağına uymayan şahsa 221 bin 540 TL para cezası kesildi. Detaylar haberimizde..
Manavgat ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda 58 bin adet kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi. Detaylar haberimizde..
Ordu'da jandarma ekiplerinin ilde son bir haftada gerçekleştirdiği asayiş, trafik, narkotik ve kaçakçılık faaliyetleri paylaşıldı.
Antalya'nın Aksu ve Manavgat ilçelerinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonları sonucu 200 kilo kaçak kıyılmış tütün ve 1 milyon 60 bin adet makaron ele geçirildi.
Antalya’da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olduğu belirlenen 95 şüpheliden 62’si tutuklandı.
Yorumlar (0)