Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde karşılaşan husumetliler arasında çıkan kavgada başından silahla vurularak ağır yaralanan şahıs, hayatını kaybetti.
İlçeye bağlı Cırgalan Mahallesi’nde bulunan hal kompleksinde meydana gelen olayda, iddiaya göre aralarında husumet bulunan iki grup karşılaştı. Grup arasında çıkan ve tüfek, silah, bıçağın da kullanıldığı kavgada, Turgay O. başından, Adem O. ise bacaklarından vuruldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Turgay O. ile Adem O. ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri inceleme yaptı. Ekipler; olaya karışan ve kaçan şüpheliler N.D., K.D., C.D., İ.D.,Y.C.D.’yi yakalamak için çalışma başlattı.
Hastanede hayatını kaybetti
Olayın ardından hastaneye kaldırılan Turgay O., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İHA
Aralarında husumet olan 2 kişi, diğer husumetli şahısa kurşun yağdırdı kurşunun denk geldiği vatandaşlardan 4'ü hastaneye kaldırıldı1'i hayatını kaybetti.
Van'ın Erciş ilçesinde Memani ve Şemsiki aşiretine mensup aileler düzenlenen programla barıştırıldı.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde husumetli olduğu 2 şahsı öldüren şahıs intihar etti. Olayda seken kurşunların hedefi olan bir şahıssa bacağından yaralandı.
Bingöl’ün Genç ilçesinde 2022 yılında Zoroğlan ve Çağlayan aileleri arasında başlayan husumet, kanaat önderlerinin araya girmesiyle son buldu. Aile mensupları el sıkıştı ve dualar eşliğinde Kur'an-ı Kerim'in altından geçerek barış sözü verdi.
Kırıkkale'de husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurulan şahıs, hastanede hayatını kaybetti.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobiliyle seyir halinde olan kadın sürücü, iddiaya göre husumetlilerinden kaçmaya çalışırken, bisiklet sürücüsüne çarptı, 76 yaşındaki Sermet Deringör hayatını kaybetti.
Yorumlar (0)