Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna Orhaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.
Kaymakam Tuna Orhaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Yiğitbaşı’ndan, H.E.M’in açmış olduğu kurslar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
H.E.M Müdürü Yiğitbaşı, "Kurslarımız sadece ilçe merkezinde olmayıp mahallelerimizde de aktif olarak yapılmaktadır. Orhaneli Halk Eğitim Merkezi olarak hem vatandaşın meslek edinmesinde, hem de ürettikleri ürünleri satmaları konusunda destek sağlamaktayız. Kursiyerlerimiz tarafından üretilmekte olan ürün ve eserler her salı günü Orhaneli Beyce pazarında satışa sunulmaktadır. Orhaneli Kaymakamlığı’mıza ve Orhaneli Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.
Kaymakam Tuna, H.E.M binasında sınıfları dolaşarak, çeşitli branşlarda kurs gören öğrencilerin yaptıkları eserleri yerinde inceleyip kursiyerlerle sohbet etti.
Tuna,"Çoğu Halk Eğitim Merkezlerinde olmayan katılım ve imkanların burada olduğundan dolayı çok memnun oldum. Kaymakamlık olarak her konuda kurumumuzun ve kursiyerlerimizin yanındayız" diye konuştu.
Orhaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde merkezde 30 usta öğretici, mahallelerde 7 usta öğretici giyim teknolojisi, bilgisayar, aşçılık, kuaför, seramik, iğne oyası, telkari, halk oyunları, jimnastik, basketbol, zeka oyunları, Kur-an kursları, piyano, gitar, bağlama olmak üzere 50 den fazla branşlarında eğitim veriyor. Mevcut bin 300 öğrenci kurslarına devam ediyor.İHA
Amasya'da motosiklet kazalarının önlenmesi ve motosiklet sürücülerinde güvenli motosiklet kullanımıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla jandarma tarafından 155 kişiye eğitim verildi. Detaylar haberimizde..
Millî Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Öğretmen Akademileri kapsamında, Kütahya Biyografi Akademisi'nde önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Aydın’ın 6 ilçesinde jandarma ekipleri tarafından vatandaşlara trafik eğitimi verildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, 17-21 Şubat tarihlerinde 271 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi. Detaylar için tıklayın!
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan UMKE personellerine, Kimyasal Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) eğitimi verildi.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından düzenlenen Türk Sanat Müzigi (TSM) konserine katılarak sanatseverlerle bir araya geldi.
Yorumlar (0)