Kayseri

Kayseri'de Geleneksel Şiir Yarışması heyecanı başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ve her yıl edebiyatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği şiir yarışmasının 7’ncisini düzenliyor. Büyükşehir 7’nci Şiir Yarışması’nda toplam 27 bin TL ödül dağıtacak.

Kayseri'de  Geleneksel Şiir Yarışması heyecanı başladı

KAYSERİ (İHA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ve her yıl edebiyatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği şiir yarışmasının 7’ncisini düzenliyor. Büyükşehir 7’nci Şiir Yarışması’nda toplam 27 bin TL ödül dağıtacak.
Kadim kent Kayseri’de düzenlediği kültür sanat faaliyetleri ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şairleri teşvik eden ve destekleyen geleneksel şiir yarışmasının 7’ncisi ile şiir sevdalılarını buluşturuyor. Her yıl heyecanla beklenen Büyükşehir’in şiir yarışmasının 7’ncisi için konu serbest, son katılım tarihi ise 16 Ağustos 2024 olarak belirlendi. Seçkin jüri üyeleri tarafından şiirlerin titizlikle değerlendirileceği 7’nci Şiir Yarışması’nda dereceye giren katılımcılara ödül takdim edilecek. Yarışmada 1’incilik derecesini elde eden şiir sahibine 8 bin TL, 2’ncilik derecesini elde eden şaire 7 bin TL, 3’üncülük derecesini alacak şiire 6 bin TL ödül takdim edilecek. Ayrıca yarışmada 2 bin TL’lik 3 adet mansiyon ödülü de sahiplerini bulacak.
Şiir sever her vatandaşın katılımına açık olan ücretsiz yarışmaya ilişkin detaylı bilgi almak isteyenlerin ‘kayseri.bel.tr’ internet adresini ziyaret etmesi veya 0 352 207 16 37 nolu telefondan yetkililere ulaşması yeterli olacak.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bu festival şehir de kültür sanat rüzgârı estirecek
Etkinlik

Bu festival şehir de kültür sanat rüzgârı estirecek

Sinema tutkunlarını heyecanlandıran Sivas’ta ilk olan ‘Uluslararası Film Festivali’ bugün başladı.

Düzce'de ilkokul fiziksel etkinlik yarışmaları devam ediyor
Etkinlik

Düzce'de ilkokul fiziksel etkinlik yarışmaları devam ediyor

Düzce’de Okul Sporları 2023-2024 sezonu İlkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) oyunları yarışmaları devam ediyor.

Türkiye Motokros Etabı Afyon'da başladı
Etkinlik

Türkiye Motokros Etabı Afyon'da başladı

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel, en başarılı ve alt yapısı itibariyle en değerli motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtıklarını kaydederek, “Burada Doğu Avrupa Şampiyonası'nı gerçekleştirmiş oluyoruz.

Sinop'ta Liseler Arası Voleybol Turnuvasında Final Heyecanı
Spor

Sinop'ta Liseler Arası Voleybol Turnuvasında Final Heyecanı

Türkeli ilçesinde düzenlenen Liseler Arası Kız ve Erkekler Voleybol Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı.

Korkuteli'nde Güreş Heyecanı Yeniden! Başpehlivanlar Ata Yurduna Dönecek!
Bölgesel

Korkuteli'nde Güreş Heyecanı Yeniden! Başpehlivanlar Ata Yurduna Dönecek!

Başpehlivanları ve güreş geleneği ile ünlü Korkuteli'nde uzun bir aradan sonra güreş heyecanı yeniden başlıyor! Belediye Başkanı Saniye Caran'ın talimatları ile başlayan çalışmalar kapsamında Spor Müdürü Galip Özbek ve Güreş Koordinatörü Alper Köken görevlendirildi.

Kuşadası'nda Golf Heyecanı: Liberty Turnuvası Tamamlandı!
Etkinlik

Kuşadası'nda Golf Heyecanı: Liberty Turnuvası Tamamlandı!

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Liberty Golf Turnuvası tamamlandı. Golf camiasından önemli isimleri buluşturan organizasyonun gross birincisi 152 vuruşla Cullinan Golf Kulübü’nden Fatih Biçer oldu.