Kayseri

Kayseri'de Liselerarası Parlamenter Münazara Turnuvası Finali Heyecanı!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Parlamenter Münazara Turnuvası’nın final maçı gerçekleştirildi. Maç öncesi konuşan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Gençler, sizler bu ülkenin en önemli değerlerisiniz” dedi.

Kayseri'de Liselerarası Parlamenter Münazara Turnuvası Finali Heyecanı!

KAYSERİ (İHA) - Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Parlamenter Münazara Turnuvası’nın final maçı gerçekleştirildi. Maç öncesi konuşan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Gençler, sizler bu ülkenin en önemli değerlerisiniz” dedi.
Kayseri Fen Lisesi’nde düzenlenen final maçına; Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Final maçı öncesi bir konuşma yapan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse; "Liselerarası Parlamenter Münazara yarışmasının finalindeyiz. Şu anda hitap ettiğim salona baktığım zaman gelecekte bu ülkenin yöneticilerini, avukatlarını, hakimlerini, doktorlarını bu ülkeyi sırtlamış ve alıp götüren gençliği görüyorum. Sizlere baktığım zaman, gözünüzdeki ateşi ve inancı gördüğüm zaman gurur duyuyorum. Biraz sonra yarışmada finale kalan okullarımızın takımlarını hep beraber izleyeceğiz. Orada da yine hep beraber göreceğiz. Türk genci fırsat verildiği zaman neler yapabiliyor. Her platformda söylediğimiz şey şu; ‘Sizleri hayata en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz.’ Kendinize sonuna kadar güvenin. Asla başınız yere düşmesin. Sizler bu ülkenin en önemli değerlerisiniz. Sizler geçmişini tarihini, dilini, kültürünü bilen, ona sahip çıkan ve onu yükseltecek kişilersiniz. Şuna emin olun ki istediğiniz zaman başaramayacağınız hiçbir şey yok. Yeter ki kendinize inanın” dedi.
Konuşmanın ardından başlayan final müsabakasında, finale giren her grup kendi konuları hakkında bilgiler vererek, zıt görüşleri savunan takımların fikirlerini sohbet ederek, tartıştı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

A Milli Kadın Voleybol Takımı Paris 2024'te Yarı Final Biletini Aldı
Bölgesel

A Milli Kadın Voleybol Takımı Paris 2024'te Yarı Final Biletini Aldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı tarihinde ilk kez olimpiyat oyunlarında finale yükselme başarısı gösterdi.

Süper Kupa 2024 maçı ne zaman? Beşiktaş - Galatasaray finali saat kaçta?
Spor

Süper Kupa 2024 maçı ne zaman? Beşiktaş - Galatasaray finali saat kaçta?

Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Kupa finalinde karşılaşıyor. Süper Kupa finali karşılaşmasının oynanacağı tarih ve saat belli oldu. Herkesin merak ettiği Süper Kupa finali, Detaylar ve yayın bilgisi için tıklayın!

Bursa'da  64 yaşındaki adam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
3. Sayfa

Bursa'da 64 yaşındaki adam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Bursa'da kupa finali izlemek için işyerinde kalan 64 yaşındaki adam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Avusturya'yı  2_1 Yenen Milliler Çeyrek finalde
Spor

Avusturya'yı  2_1 Yenen Milliler Çeyrek finalde

RAKİP HOLLANDA A Milli Takım, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak. Mücadele Berlin'de oynanacak.

P. Karşıyaka yarı finale kötü başladı
Spor

P. Karşıyaka yarı finale kötü başladı

Türkiye Basketbol Süper Ligi yarı final play-off serisi ilk maçında P. Karşıyaka, konuk olduğu A. Efes’e 103-80 mağlup olarak seride 1-0 geriye düştü.

Dördüncüsü düzenlenen ‘Tazelenme Olimpiyatları’ voleybol final karşılaşması sona erdi
Spor

Dördüncüsü düzenlenen ‘Tazelenme Olimpiyatları’ voleybol final karşılaşması sona erdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama Ve Araştırma Merkezi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Tazelenme Olimpiyatları’ voleybol final karşılaşması ile sona erdi.