Kayseri'de Uyuşturucu Ticareti Yapanlara Ağır Cezalar!

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapmaktan yargılanan 4 tutuklu sanığa toplam 57 yıl hapis ve 76 bin TL para cezası verildi.

Kayseri'de Uyuşturucu Ticareti Yapanlara Ağır Cezalar!

Kayseri’de uyuşturucu ticareti yapma suçundan yargılanan 4 tutuklu sanığa toplam 57 yıl hapis ile 76 bin TL para cezası verildi.
Kayseri’de İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan kontrollerde, üzerlerinde 23 kilo 300 gram uyuşturucu madde ile yakalanan E.G. ve Y.S.’nin karar davası görüldü. Tutuklu sanıklar davada uyuşturucu madde ticareti yapmadıklarını sadece kullanıcı olduklarını söyleyerek tahliyelerini talep etti. Mahkeme heyeti ’uyuşturucu ticareti yapma’ suçundan E.G.’ye 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira para cezası verdi. Diğer sanık Y.S. de tahliye edildi.
2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen başka bir davada M.Y.’nin ’uyuşturucu ticareti yapma’ suçundan yargılandığı duruşmada mahkeme heyeti; ’zincirleme uyuşturucu ticareti yapma’ suçundan M.Y.’yi 15 yıl 31 bin lira para cezasına çarptırdı.
2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir diğer duruşmada ise ’uyuşturucu ticareti yapma’ suçundan yargılanan B.A.’ya mahkeme heyeti 15 yıl hapis ile 30 bin lira para cezası verirken aynı davada yargılanan tutuklu sanık E.S.’ye ise 15 yıl 9 ay hapis ve 5 bin lira para cezası verdi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kapıkule'de zehir tacirlerine geçit yok: 2 ayrı operasyonda yaklaşık 46 kilo uyuşturucu ele geçirildi
3. Sayfa

Kapıkule'de zehir tacirlerine geçit yok: 2 ayrı operasyonda yaklaşık 46 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Edirne'de Kapıkule Gümrük Sahası'nda düzenlenen iki ayrı operasyonda toplam 46 kilo 920 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Detaylar haberimizde..

50 kilo uyuşturucunun ham maddesi termostan çıktı
3. Sayfa

50 kilo uyuşturucunun ham maddesi termostan çıktı

Adana'da narkotik polisleri 50 kilogram bonzai üretimine yarayan 500 gram hammaddeyi çelik termos içindeki kahvenin içine zulalanmış olarak ele geçirdi.

Cep telefoncu dükkanına uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
3. Sayfa

Cep telefoncu dükkanına uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Samsun'da jandarma narkotik dedektör köpeği ile birlikte bir işyerinde yapılan aramada bin 9 adet extacy uyuşturucu hap ile ilgili yakalanan şahıs "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan şahsın avukat olduğu ortaya çıktı
3. Sayfa

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan şahsın avukat olduğu ortaya çıktı

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan ve avukat olduğu ortaya çıkan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Detaylar haberimizde..

Iparta Otogarda şüpheli şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı
3. Sayfa

Iparta Otogarda şüpheli şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı

Isparta’da yeni otogar içerisinde şüpheli hareketler sergileyen bir kişi bekçiler tarafından kontrol edildi. Üzerinden 40 içimlik sentetik kannabinoid çıkan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Çankırı’da uyuşturucu operasyonu
3. Sayfa

Çankırı’da uyuşturucu operasyonu

Çankırı’da jandarma ve polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Detaylar haberimizde..