Antalya’nın Manavgat ilçesinde alkollü sürücünün motosikletiyle park halindeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan kadın yaralandı. Kaza sonrası yaralanan kadın, “Çok temiz düştük, vallahi iyi düştük” dedi.
Kaza; Bahçelievler Mahallesi 5044 sokakta Demokrasi Bulvarı istikametine seyir halindeki Emre Ö.’nün kullandığı 07 FUK 69 plakalı motosikletin, yol kenarında park halindeki 07 LME 62 plakalı otomobile arka sol tampondan çarpması sonucunda meydana geldi.
Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi vatandaşlar yaparken, yaralı, 112 Acil Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsüne yapılan müdahale sırasında motosiklette yolcu olarak bulunan kadının “Çok temiz düştük ya, vallahi iyi düştük” şeklindeki sözleri dikkat çekti. Trafik ekiplerinin kaza ile ilgili inceleme yaptığı sırada motosiklette yolcu olarak bulunan E.İ.Ö. isimli kadının da rahatsızlandığı ve hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.
Diğer taraftan hastanede yapılan kontrolde 0,86 promil alkollü olduğu belirlenMnaen motosiklet sürücüsüne bin 823 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine de 6 aylığına geçici olarak el konuldu.
Antalya Manavgat'ta uyuşturucu etkisi altında direksiyon başına geçen avukat, zincirleme kaza yaparak bir evin mutfağına daldı. O anlar İHA kameralarına yansıdı! Detaylar için tıkla..
Antalya’da drag pistinde motosikletleri ile yarışan iki arkadaş, pist ortasındaki beton bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı.
Antalya Gazipaşa’da yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 33 kişi yaralandı, 10’unun durumu kritik. Kazanın tüm ayrıntıları burada!
Son Dakika Antalya Gazipaşa’da yolcu otobüsünün şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada, 8’i çocuk 33 kişi yaralandı.
Antalya'nın Kaş ilçesi Kınık Ova Kavşağı yakınlarında, D-400 kara yolunda dün meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu iki kişi ağır yaralandı.
Antalya Manavgat D-400 Alanya karayolu Demokrasi Kavşağı'nda meydana gelen zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi, 3 kişi yaralandı.
Yorumlar (0)