Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesi Karabağlar Süpüroğlu Yaylası Süpüroğlu Mevkii 15 metre boş taş kuyu içine iki keçi düştü. Muğla 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine belirtilen adrese Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekipler 15 metrelik taş örme kuyuya inerek ip yardımı ile keçilerden birisini sağ olarak kurtardı. Keçilerden birisi düşme esnasında telef olduğu öğrenildi.
Korkuteli'ne bağlı Beğiş Mahallesi'nde üreticilere verilen meyveli fıstık fidanları keçilere yem oldu. Detaylar haberimizde..
Artvin’de yaban keçileri yiyecek bulmak için indikleri Deriner Barajı sahasında ağaç yapraklarını yerken görüntülendi.
Antalya'nın Akseki ilçesinde muhteşem görüntü oluştu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaban keçileri mahalleye indi. Kendilerini güvende hisseden keçiler, mahalle sakinleriyle iç içe yaşıyor.
Vaşağın, yaban keçilerini kovaladığı anlar Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünce doğaya yerleştirilen fotokapana takıldı.
Malatya’da nesli tehlike altında olan yaban keçileri, yüksek dağlık kesimlerde sürü halinde görüntülendi.
Burdur’da 2022 yılının Ocak ayında doğaya salınan yaban keçileri yavrulamaya başladı. Yavru yaban keçileri fotokopan ile görüntülendi.
Yorumlar (0)