Antalya’da Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sit alanı içerisinde yer alan Kemer Balıkçı Barınağı’nda izinsiz yapılan yapıları kaldırdı.
Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu 13.06.2024 ve 17850 sayılı Kurul Kararı gereği Kemer, Idyros Antik Kenti 1, 2 ve 3. derece Arkeolojik Sit Alanı kısmında kalan Balıkçı Barınağı’nda izinsiz yapılan yapılar kaldırıldı.
Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, platform üzerine yapılan demir profiller ve tahtalar ile üstü branda ve huylarla kapalı 20 adet yapıyı kaldırdı. İzinsiz yapılan 8 adet yapının sahiplerine ulaşılarak bilgi verildiği ve yapıların sahipleri tarafından kaldırıldığı belirtildi.
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay vefat etti.
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.
Malatya’da 6 ay süren takip sonucunda büyük birçok suça karışan örgüte darbe vuruldu.
Yorumlar (0)