Antalya'da elektrikli scooter'a 4 kişi binen gençlerin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı. O anları kayda alan kişi ise tehlike oluşturduğunu söylediği gençlerin az daha kaza yapmasına sebebiyet veriyordu.
Sosyal medyada paylaşılan görüntü, Aksu ilçesine bağlı Kemerağzı Mahallesi Lara Turizm Yolu üzerinde kaydedildi. Edinilen bilgiye göre, isimleri öğrenilemeyen gençler, 2 kişinin dahi bindiğinde zorluk yaşadığı elektrikli scooter'a 4 kişi bindi. Scooter üzerinde birbirlerine tutunup kaldırımda ilerleyen gençler zaman zaman denge problem yaşarken en arkada bulunanı da düşme tehlikesi yaşadı.
O anları kaydeden bir kişi ise, “Neden kaza oluyor? 2 kişiyi anlarım da 4 kişi binilir mi ya? Gençlik nereye gidiyor. Trafiği de tehlikeye atıyorlar, insan sağlığını da” yorumunda bulundu. Aynı kişi gençler yanından geçerken yaptığı bir hareketle ise az kalsın gençlerin kaza yapmasına sebebiyet veriyordu.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam gerçekleştirdiği denetimde 262 şahıs ile 42 araç ve sürücüsünü kontrol etti.
Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları'nı, tabanca ile 9 el ateş ederek öldüren Savaş Temirhanoğulları'nın yargılandığı davanın ikinci duruşmasında, maktulün kızının 112'yi aradığı anların kaydı duruşmada dinletildi.
Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yiyecek ve içecek satışının yasak olduğu ikinci el eşya pazarında sosisten sucuğa, tavuktan pudinge kadar birçok tarihi geçmiş ve bozulmuş yiyecek ile içeceğe el koydu.
Antalya Emniyet Müdürlüğü, son bir haftada gerçekleştirdiği narkotik operasyonlarında 440 şahıs sorgulandı, 27 iş yeri ve 94 araç kontrol edildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde ikinci tünelde seyir halinde bulunan minibüs, direksiyon hâkimiyeti kaybederek aynı güzergahtaki kepçeyle çarpıştı.
Antalya'da aynı bölgede ortadan kaybolan siyah ve koyu renkli kediler mahalle sakinlerini endişelendirdi.
Yorumlar (0)