Antalya / Kepez

Kepez Belediyesi sokak hayvanlarına kucak açmaya devam ediyor

Antalya Kepez Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Ağustos ayında 947 can dosta kucak açtı. Tedavileri ve bakımları yapılan 1 köpek ve 14 kedi sahiplendirilerek, onlara yeni yuvalar kazandırıldı. Detaylar haberimizde..

Kepez Belediyesi sokak hayvanlarına kucak açmaya devam ediyor

Antalya Kepez Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Ağustos ayında 947 can dosta kucak açtı. Tedavileri ve bakımları yapılan 1 köpek ve 14 kedi sahiplendirilerek, onlara yeni yuvalar kazandırıldı.
Kepez Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Ağustos ayında 947 can dosta kucak açıldı, 10 köpek ve 118 kedi kısırlaştırılarak, kuduz hastalığına karşı aşılandı. Ayrıca ısırık vakalarına karışan 2 köpek ve 1 kedi gözlem altına alındı. 39 köpek ve 491 kedi muayene ve tedavi edilerek sağlık kontrolleri gerçekleştirildi.

34 köpek ve 255 kediye müdahalede bulunuldu
Vatandaşların ihbarları doğrultusunda ise 34 köpek ve 255 kediye müdahalede bulunuldu. Tedavileri ve bakımları yapılan hayvanlardan 1 köpek ve 14 kedi sahiplendirilerek onlara yeni yuvalar kazandırıldı. Kepez'in 68 mahallesinden gelen her türlü ihbarı titizlikle değerlendiren merkez, yardıma muhtaç veya yaralı sokak hayvanlarını bulundukları yerden hızla alarak, tedavilerini gerçekleştiriyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Jale

5 ay önce / 01.10.2024

Vahşi SOKAK KÖPEKLERİ yüzünden yüzlerce insan öldü.onbinlerce insan yaralandı,parçalandı..Kazalar oldu.Bu sorunlar katlanarak artacak.Yasa çıkmasına rağmen hala toplamayan belediyeler hangi parti olursa olsun büyük oy kaybedecekler..insan hayatını hayvandan önde tutan herkes kaybedecek.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Komşuda demire dadandılar, ‘yan ürünleri’ unuttular
3. Sayfa

Komşuda demire dadandılar, ‘yan ürünleri’ unuttular

Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!

Bucak'ta iftara dakikalar kala kaza! Motor sürücüsü yaralandı
Bölgesel

Bucak'ta iftara dakikalar kala kaza! Motor sürücüsü yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...

Antalya’da şiddetli dolu yağışı! Balkonları ve bahçeleri su bastı
Bölgesel

Antalya’da şiddetli dolu yağışı! Balkonları ve bahçeleri su bastı

Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!

MAKÜ İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay hayatını kaybetti
Bölgesel

MAKÜ İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay hayatını kaybetti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay vefat etti.

Depoyu ısıtmak isterken aracını yaktı
3. Sayfa

Depoyu ısıtmak isterken aracını yaktı

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.

Malatya’da suç örgütüne büyük darbe
Bölgesel

Malatya’da suç örgütüne büyük darbe

Malatya’da 6 ay süren takip sonucunda büyük birçok suça karışan örgüte darbe vuruldu.