Antalya / Kepez

Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi ilçe ilçe dolaşıyor

Kaş, Demre, Finike ve Kumluca İlçesi’nde, Kepez Belediyesi’nin Mobil Sağlık Merkezi tarafından meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser taraması gerçekleştirilecek.

Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi ilçe ilçe dolaşıyor

Kepez Belediyesi’nin Mobil Sağlık Merkezi Kaş, Demre, Finike ve Kumluca İlçesi’nde meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser taraması gerçekleştirecek.
‘Kanserde erken teşhis hayat kurtarır’ mottosuyla yola çıkan Kepez Belediyesi, gezici kanser tarama hizmetini Antalya’nın ilçelerine taşımaya devam ediyor. Ekim ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık ayı dolayısıyla Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi, Antalya’nın Kaş, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde kadınlarda en çok görülen meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser taraması gerçekleştirecek. Kanser tarama programı çerçevesinde Mobil Sağlık Merkezi; 17 Ekim Pazartesi günü Kaş-Kınık pazar yeri, 18 Ekim Salı günü Kaş Cumhuriyet Meydanı, 19 Ekim Çarşamba günü Demre Eynihal Otoparkı, 20 Ekim Perşembe Finike Devlet Hastanesi otoparkı, 21 Ekim Cuma günü de Kumluca Sağlık Müdürlüğü’nde vatandaşlara hizmet verecek. Kepez Sağlık Merkezi’nin Mobil Sağlık Merkezi, Antalya’nın doğusundan batısına kadar mobil kanser tarama hizmetini ilçe sakinlerinin ayaklarını götürüyor.

Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi ilçe ilçe dolaşıyorKepez’in Mobil Sağlık Merkezi ilçe ilçe dolaşıyorKepez’in Mobil Sağlık Merkezi ilçe ilçe dolaşıyorKepez’in Mobil Sağlık Merkezi ilçe ilçe dolaşıyorKepez’in Mobil Sağlık Merkezi ilçe ilçe dolaşıyor

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İdrardaki kanamaya dikkat  kanser habercisi olabilir
Sağlık

İdrardaki kanamaya dikkat kanser habercisi olabilir

İdrarda kan görülmesine yol açan nedenler Devamı haberimizde..

Öğretmen ve kursiyerlere kanser taraması eğitimi
Sağlık

Öğretmen ve kursiyerlere kanser taraması eğitimi

Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Halk Eğitim Merkezinde görevli öğretmen ve merkezdeki kurslara katılan kursiyerlere “Kanser taraması” eğitimi verildi

Konyaaltı’nda kadınlara kanser taraması hizmeti
Yerel Yönetim

Konyaaltı’nda kadınlara kanser taraması hizmeti

Yaşları 30 ile 70 arasında değişen kadınlara Konyaaltı Belediyesi tarafından meme kanseri taraması yaptırıyor.

Kepez’de 4 mahalleye konforlu yaya yolu
Yerel Yönetim

Kepez’de 4 mahalleye konforlu yaya yolu

Kepez Belediyesi, Düdenbaşı, Habibler, Çankaya ve Erenköy mahallelerinde yaya yollarını, 96 bin metrekare (m2) kilit taşlı kaldırım çalışmasıyla güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Kepez’in kızları ilk 16’da
Spor

Kepez’in kızları ilk 16’da

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonasında 5 maçın 4'ünü kazanarak Türkiye'nin ilk 16 takımı arasına girdi.

Kepezden Vize Döneminde Öğrencilere Sıcak Destek!
Bölgesel

Kepezden Vize Döneminde Öğrencilere Sıcak Destek!

Kepez Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi önünde öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuldu.