Kepez Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı’nın kaptanı, 15 yaşındaki Gazel Dikme, U18 Milli Takımı formasıyla Macaristan Cell Cup Turnuvasında Avrupa’nın güçlü rakiplerine karşı mücadele ediyor.
Türkiye U18 Milli Takımı’na seçilen 15 yaşındaki Kepez Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı kaptanı Gazel Dikme, Avrupa takımlarının katıldığı ve 17 Ağustos’a kadar sürecek Macaristan Cell Cup Turnuvasında forma terletiyor. Geçen sezon 2.Lig Şampiyonu olan takımın en değerli oyuncusu seçilen Dikme, THF Organizasyon Kurulu Üyesi Zeynur Pehlivan’dan özel bir şilt almıştı. Dikme, takımının 1.Lig’e yükselmesine büyük katkı sağlamıştı.
Süper lig hedefi
Öğrencisi Gazel Dikme'nin kendisinden 5 yaş büyük ablalarıyla katıldığı Avrupa turnuvasında önemli bir deneyim kazanacağını belirten Antrenör Sertan Sarpaş, Kepez’den çok sayıda milli oyuncu çıkartmak istediklerini söyledi. Altyapıdan yetiştirdiği oyunculardan oluşan takımıyla ilk kez 1. Lig deneyimi yaşayacaklarını belirten Sarpaş, “Süper Lig’de oynama hedefimizde Gazel Dikme, gibi sporcularımız çok önemli pay sahibi olacak” dedi.
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, ortak iş yaptığını ve kendisini zarara uğrattığını iddia ettiği diş hekimini tabancayla başından vurdu.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 katlı evin bacasında çıkan yangın korkuttu.
Bolu’da 2 katlı evin bitişiğindeki odunluk alev alev yandı. Yangın sebebiyle betonarme evde de hasar oluştu.
Bitlis’in Tatvan ilçesinde kar nedeniyle araçları yoldan çıkarak mahsur kalan vatandaşların imdadına Mehmetçik yetişti.
Kars'ta kar nedeniyle köyünde mahsur kalan hasta, Özel İdare ekiplerince yolun açılması ile hastaneye ulaştırıldı.
Yorumlar (0)