Sivas’ın Doğanşar ilçesinde bulunan Dipsiz Göl Şelalesi sonbaharın gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini masalsı bir manzarayla ağırlıyor.
Sivas’ın Doğanşar ilçesine uzaklığı 82 kilometre olan Dipsiz Göl Şelalesi sonbahar mevsimiyle birlikte ayrı bir güzelliği büründü. Gözlerden uzakta olan ve adeta gizlenen doğal güzellikte ağaç yapraklarının sarı, kırmızı ve yeşil tona bürünmesiyle ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Görenleri kendine hayran bırakan güzellik dron ile havadan da görüntülendi.
“Ağaçlar aranıp bulunmayacak bir renkte”
Muzaffer Önal, bulunmaz bir manzara ortaya çıktığını belirtip “Burası Doğanşar’ın Dipsizgöl mevki. Yolun altında şelale var. Bizde bugün sonbaharı değerlendirmek ve bu güzel görüntüyü görmek için geldik. Güzel havayı fırsat bilerek pikniğimizi yaptık. Ağaçların şu anki rengi arayıp bulunmayacak bir renk. Bizde o güzelliği yaşamak için bugün buraya geldik” dedi.
Burdur Kızılkaya’da manzara eşliğinde serpme kahvaltı ve mangal keyfi. Kızılkaya Seyir Terası’nda doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim sizi bekliyor.
Burdur'daki etkinlikte iş insanı Kemal Şahin, MAKÜ öğrencilerine başarı öyküsünü anlattı. Gençlere ilham olan buluşmada motivasyon zirve yaptı.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, belde pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Ziyaret esnasında samimi anlar yaşanırken, Başkan Delen vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyerek çözüm sözü verdi.
Burdur’da düzenli olarak söyleşiler gerçekleştiren Birlik Vakfı Şubesi, sezonun son programında MAKÜ’nün eski rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçi’yi ağırladı. Gıda üretiminin stratejik önemine vurgu yapan Saatçi, 'Her tarla bir kaledir' diyerek yerli üretimin millî güvenlik boyutuna dikkat çekti.
Burdur’un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ağırladı. Görüşmede ilçe için talepler iletildi, çözüm önerileri konuşuldu.
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, Tüm İtfaiyeciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı seçildi. İşte detaylar…
Yorumlar (0)