Kızılkaya'da hizmetler ara vermeden, tüm hızıyla sürüyor.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, göreve geldiği ilk günden bu yana ekibiyle birlikte hizmetlerini yapmaya beldeye yatırım getirmeye devam ediyor.
Burdur'un Bucak İlçesi Kızılkaya Beldesi'nin eksiklerini bir tanesini daha tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kızılkaya Belediyesi Gasilhanesi’ni ve mezarlığın çevre düzenlemesini tamamladıklarını söyledi.
Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan İlkay Güngör, " Göreve geldiğimiz günden bu yana ekibimizle yakalamış olduğumuz sinerji ile Beldemize değerli hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz.
Kısa bir süre önce merkez mezarlığımızda yapımına başlamış olduğumuz Beldemizin eksiklerinden birisi olan Kızılkaya Belediyesi Gasilhanesi’ ni ve mezarlığımızın çevre düzenlemesini tamamladık, Cuma namazı sonrası Kuran-ı Kerim Tilavetleri ile açılışını yapacağız. Gasilhane’ nin yapım maliyetlerinin bir kısmı kendi öz bütçemizden bir kısmı ise hayırsever vatandaşlarımız tarafından karşılanmıştır; ayrıca cenaze nakil işlemlerinde kullanılmak üzere daha önceden temin ettiğimiz cenaze nakil aracımızda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır.
Kızılkaya Belediyesi Gasilhanesi’ nin yapımında destek veren tüm vatandaşlarımıza ve ekibimize Beldem ve şahsın adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hibe ettiği yeni aracı teslim aldıklarını duyurdu. İşte detaylar!
Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesinde Şubat ayı su faturası okumaları mahallelere göre belirlendi. Program detayları ve destek hattı bilgileri için tıklayın.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Devlet Bahçeli Seyir Terası’na ulaşım sağlayan yolun estetik görünümünü artırmak için zeytin ağaçları dikildiğini duyurdu. Detaylar haberimizde!
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, belediye ekiplerinin alın teriyle bu yılki çörek otu ekimini tamamladıklarını duyurdu. Tarıma katkı hız kesmeden devam ediyor.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, asfalt yol çizgi boyama çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Başkan Güngör’den Karayolları ekibine teşekkür mesajı geldi!
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, 1800 metrelik sıcak asfalt çalışması ve beldeye kazandırılan yeni yatırımlar hakkında konuştu. Kızılkaya’nın çehresi değişiyor! Detaylar için tıklayın.
Yorumlar (0)