Burdur’un Kızılkaya beldesinde, trafik düzeni ve güvenliği için, ağır tonajlı araçların belde sınırları içerisine girişi yasaklandı.
Ağır vasıta araçlarının belde içinden geçişinin hem yol güvenliğini tehlikeye attığını belirten Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, bu kararın bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve olası kazaların önüne geçmek için alındığını belirtti.
Belediye Başkanı İlkay Güngör tarafından yapılan açıklamada, yasağa uymayan sürücüler hakkında cezai işlem uygulanacağı bildirildi.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, vatandaşları kurallara uymaya davet ederek, "Beldemizin yollarını korumak, trafik düzenini sağlamak ve halkımızın güvenliğini temin etmek adına bu kararı aldık. Lütfen tüm sürücüler kurallara riayet etsin. Aksi takdirde yasal işlemler kaçınılmaz olacaktır." ifadelerini kullandı.
Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı öncesi kapsamlı bir trafik denetimi gerçekleştirdi. 122 araç kontrol edildi, kuralları ihlal edenlere toplamda 70.639 TL ceza kesildi. İşte detaylar...
Burdur'da trafik ekipleri tarafından 2 günde yapılan radarlı hız denetimlerinde 2350 araç ve sürücü denetlendi. Trafik kurallarına uymayan araçlar/sürücülere cezai işlem uygulandı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 7 bin TL ve üzeri işlemlerde nakit kullanımını yasaklayarak banka veya kredi kartı ödemelerini zorunlu hale getirdi. Kurala uymayanlara 5 bin TL ceza uygulanacak.
Üroloji Bölümü’nden Prof. Dr. Erdal Kukul, prostat kanseriyle ilgili önemli bilgiler paylaştı. Detaylar haberimizde..
Ankara İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hijyen kurallarına uygun olmadan ve halk sağlığını tehdit edecek şekilde süt ürünleri üretimi yapan iş yerine operasyon düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Samsun'da bulunan bazı barajların su seviyelerinde düşüş, bazılarında ise artış kaydedildi.
Yorumlar (0)