Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşanan aile katliamında yeni detaylar belli oldu.
Uzman çavuşun oğlunu ve kızını apartman önünde, yukarıya çıkarak polise ihbar veren eşini de o esnada kurşun yağdırarak katlettiği öğrenildi. Öte yandan eşiyle boşanma aşmasındaki uzman çavuşa iki yıl öncede uzaklaştırma kararı verildiği, sağlık durumunun ciddiyetini koruyan kızının ise evlik hazırlığı yaptığı kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre emekli uzman çavuş Nevzat Acar, Zonguldak’tan dün 19.30 sırlarında ailesinin yaşadığı Gölcük ilçesi Donanma Mahallesi 4’üncü Sokak’taki apartmana geldi. Nevzat Acar apartmanın girişinde oğlu Oğuz Can ve kızı Nur Seda Acar ile tartışmaya başladı. Anne Züleyha Acar, daireye çıkarak polise, ‘eşinin kendisini ve çocuklarını öldüreceğini’ ihbar verdi. Nevzat Acar yukarıya çıkmasına engel olmaya çalışan oğlu ve kızını tabancasını çıkartarak vurdu. Apartmandan çıkarken çevreye ateş etmeye devam eden Nevzat Acar, eşini de polisle konuştuğu esnada katletti. Daha sonra apartmanın girişine inen Nevzat Acar tabancayı kafasına doğrultup ateşleyerek intihar etti. Sağlık ekiplerince oğul Oğuz Can Acar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, Nevzat ve eşi Züleyha Acar hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Nur Seda Acar’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Polise ihbar veren eşini o esnada öldürdü
Öte yandan Züleyha Acar’ın şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşi Nevzat Acar’dan ayrı evde yaşadığı ve boşanma davası açtığı kaybedildi. Uzman çavuşa 2021 yılında uzaklaştırma kararı verildiği, ağır yaraladığı kızının ise evlilik hazırlığı yaptığı bildirildi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede tabanca, 3 şarjör ve çok sayıda mermi kovanı olduğu gözlemlendi. Nevzat Acar’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Zonguldak’a gönderilecek. İHA
TBMM Adalet Komisyonunda, bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin ilk 13 maddesi kabul edildi. Medeni Kanun’da yapılan bir değişikle boşanma davalarının reddinde bekleme süresi üç yıldan bir yıla düştü.
Gaziantep’te eşiyle boşanma aşamasında olan polis memuru konuşmak için gittiği eniştesini 6 el ateş ederek öldürdü.
Eşi adına çıkarılan raporlarla kendisinin kusurlu eş ilan edildiğini belirten Yalçın, “Boşanma davası devam ederken 2007 yılında eşim birden bire kısıtlandı, yani vasi tayin edildi ve tek başına karar veremez hale geldi. İşte detaylar...
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatılırken, uzman çavuşun ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Görev yaptığı Mardin’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin, memleketi Karaman’ın Ermenek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Bolu’da trafik kazasında ağır yaralanan ve 14 günlük yaşam mücadelesini kaybeden şehit Uzman Çavuş Musab Haciömer Elmas, memleketi Malatya’da düzenlenen askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı.
Yorumlar (0)