Kayseri

Kocasinan’da yılın son meclis toplantısı yapıldı

Kocasinan Belediyesi, 2023 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 24 madde görüşüldü.

Kocasinan’da yılın son meclis toplantısı yapıldı

Kocasinan Belediyesi, 2023 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 24 madde görüşüldü. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini ve yaşam kalitesini daha da yükseltmek amacıyla durmadan çalışıyoruz” dedi.

Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda gündemde bulunan toplam 24 madde görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini ve yaşam kalitesini daha da yükseltmek amacıyla durmadan çalışıyoruz” dedi. Meclis toplantısında ilk önce Ertuğrulgazi, Sümer Yenimahalle, Yunusemre, Cırgalan, Yeşil Mahalle, Gevhernesibe, Oruçreis ve zümrüt Mahallesinde imar plan maddeleri görüşüldü. Toplantıda ayrıca Kayseri Yeşilay Şube Başkanlığının ‘Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’ inşaatında kullanmak üzere inşat demiri ihtiyaçları için gerekli desteğin sağlanması talebi de oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda Kayseri Tarıma dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (Kayseri Sera TDİOSB) kurucusu olan Kocasinan Belediyesi’nin 3 hisse için katılım bedeli olan toplam 4 Milyon 20 bin TL ödenmesi görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.
Başkan Çolakbayrakdar’ın 2023 yılının son meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da köylerin geleceği için birlik toplandı 2025 Yılı İlk Meclis toplantısı gerçekleştirildi
Bölgesel

Burdur'da köylerin geleceği için birlik toplandı 2025 Yılı İlk Meclis toplantısı gerçekleştirildi

Vali Tülay Baydar Bilgihan'ın başkanlığında Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2025 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

 Başkan Özlü "Düzce’nin suyunu da hakkını da korumaya devam edeceğiz"
Yerel Yönetim

Başkan Özlü "Düzce’nin suyunu da hakkını da korumaya devam edeceğiz"

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, meclis toplantısında yaptığı konuşmada Düzce’nin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınması için yürütülen projeleri anlattı.

Kepez Belediyesi Şubat Meclis toplantısında deprem tedbirleri ve yeni projeler görüşüldü
Bölgesel

Kepez Belediyesi Şubat Meclis toplantısında deprem tedbirleri ve yeni projeler görüşüldü

Kepez Belediyesi'nin Şubat ayı meclis toplantısında 6 Şubat depremine değinen Başkan Mesut Kocagöz, "İstanbul'daki KİPTAŞ örneğini, Kepez'de KEPTAŞ olarak kurduk.

ALTSO Ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı
Bölgesel

ALTSO Ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

DSO Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi
Bölgesel

DSO Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi

Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı, DSO Müjdat Keçeci Meclis Salonu'nda yapıldı. Meclis’in gündeminde; güncel gelişmeler, sanayicilerin sorun ve çözüm önerileri, istihdam, ekonomi gündemi, sektörel değerlendirmeler, Aralık ayı faaliyetleri ve gerçekleştirilen ziyaretler yer aldı. Detaylar haberimizde...

Beyağaç Belediye meclisi Kasım toplantısı Altyapı ve sosyal projeler üzerine kararlar alındı
Bölgesel

Beyağaç Belediye meclisi Kasım toplantısı Altyapı ve sosyal projeler üzerine kararlar alındı

Beyağaç Belediyesi Kasım Ayı Olağan Belediye Meclisi Toplantısı, Belediye Başkanı Sezayi Pütün’ün başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.