Bayrampaşa’da bulunan bir köfteci dükkanını henüz bilinmeyen bir nedenle kurşun yağmuruna tutan şüpheli, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay anında iş yerinin önünde bulunan 2 kişi ise kurşunların hedefi olmaktan son anda kurtuldu.
Olay, 23 Temmuz Pazar günü saat 07.00 sıralarında Bayrampaşa, Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. Erken saatlerde beyaz bir araçla olay yerine gelen şahıs, kullandığı araçtan inmeden henüz bilinmeyen bir nedenle köfteci dükkanına doğru hedef alarak ateş etmeye başladı. Silah seslerinin yükselmesiyle birlikte köfteci dükkanının önünde bulunan 2 kişiden biri can havliyle park halinde bulunan aracın arkasına saklanırken, diğer kişi ise açık gördüğü mekanın kapısından içeri kaçarak canlarını kurtardı. Şüpheli ise geldiği otomobille birlikte olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, konuya ilişkin çalışma başlattı. Ekiplerin şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.
“İçeride olsaydım ben de ölmüş olabilirdim”
Silahlı saldırının ardından konuşan iş yeri işletmecisi Ahmet Dilek, “Olayla benim bir alakam yok. Adam sabah saat 6 gibi gelmiş, sıkmış ve gitmiş. Camları falan hepsini kırmış. İçeride olsaydım ben de ölmüş olabilirdim. Benim dükkanıma ilk kez silah sıkılıyor. Şüphelendiğim herhangi bir şey yok. Arabayla gelmiş. 1 kişiymiş dediler. Tam bilmiyorum. Kimseyle bir husumetim yok. Benim maddi durumum iyi değil. Yaptığım iş de belli zaten” ifadelerini kullandı.
“7 tane kurşun sıkmış”
İş yerini hedef alarak 7 el ateş edildiğini belirten Ahmet Dilek, “Ben devamlı buraya gelip elimi yüzümü yıkıyorum iş gereği. Ben burada olmuş olsaydım bu kurşun bana gelirdi. Şu anda ölmüş olurdum. Görüyorsunuz 7 tane kurşun sıkmış. Elini kolunu sallayarak buradan çekip gitmiş. Ben içeride olmuş olsaydım şu anda ölmüştüm” ifadelerini kullandı.
Olay anı güvenlik kamerasında
Yaşanan silahlı saldırı anı iş yeri kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; beyaz renkli araçla gelen şahısların köfteci dükkanına ateş etmesi, dükkan önünde duran şahısların da sağa sola kaçışmaları görülüyor.
iha
Adana’da bir kafede arkadaşlarıyla oturan genç, kurşun yağmuruna tutuldu. Devamı haberimizde...
Market arabasıyla evine doğru yürüyen yaşlı kadının yanına gelen genç, kurşun yağdırdı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
İstanbul'da 22 Şubat 2025 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? İstanbul'da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul'da bugün yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde.
İstanbul Taksim Meydanı’nda gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışı gece saatlerinde etkisini gösterdi. Kar yağışının bastırması ile yerli ve yabancı turistler karın keyfini çıkardı.
İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini gece saatlerinde arttırdı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yerler beyaza büründü.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışına ilişkin, "İmkanınız varsa aracınızla mümkün olduğu kadar yarın trafiğe çıkmayın ve toplu taşıma imkanlarından faydalanın" dedi.
Yorumlar (0)