Bartın'da kaçakçılık ekipleri bir eve düzenlediği operasyonda 10 bin adet kaçak sarma sigara ele geçirdi.
Bartın'da Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan bir soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri şüpheli bir şahsın araç ve ikametinde arama yaptı. Ekipler aramalarda 10 bin adet içime ve satışa hazır sarılmış vaziyette sigara, 3 adet sigara sarma makinesi ele geçirirken, bir şahsı gözaltına aldı.
Cumhuriyet Savcısının talimatı çerçevesinde şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanuna Muhalefet suçuna muhalefetten adlî tahkikat başlatıldı
Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerinin gerçekleştirdiği uygulamada şüphe üzerinde durdurulan araç içerisinde binlerce gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar jandarma ekipleri yaptığı operasyonda farklı markalarda kaçak sigara ve elektronik sigara ele geçirdi.
Manavgat’ta Jandarma ekipleri tarafından 2 markete düzenlenen operasyonda 2 bin 132 paket kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.
Kars’ta yasa dışı sigara imalathanesine dönüştürülen bir depoya operasyon düzenlendi Düzenlenen operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Düzce’de jandarma ekiplerince yapılan operasyonda çok sayıda kaçak elektronik sigara ele geçirildi.
Aksaray’da KOM ekiplerinin düzenlediği operasyonda piyasa değeri 5 milyon TL olan toplam 5 milyon adet kaçak sigara ele geçirdi.
Yorumlar (0)