Kuzey Marmara Otoyolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil otoyol kenarındaki şantiye alanına uçtu. Çakıl taşlarının üzerine yan yatan otomobilden sürücü yara alamadan kurtuldu.
kaza, saat 11.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir mevkiinde gerçekleşti. Seyir halinde olan Mercedes marka 34 RA 3543 plakalı lüks otomobil sürücüsü yağışlı havada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil otoyol kenarında bulunan ve girişi betonlarla kapatılmış olan şantiye alanına uçtu. Otomobil çakıl taşlarının üzerinde yan şekilde durdu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kaza yeri ve çevresinde çalışma yaptı. Kaza da şans eseri yaralanan olmadı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Marmara Denizi’ne kıyısı olan 7 il için belediyelere müsilaj uyarısı gönderdi. Detaylar haberimizde..
İddiaya göre, Yağmur E. ile Kübra Rabia Y., evde sohbet ettikleri sırada Yağmur E.’nin babasına ait olduğu belirtilen bir tabancayı alarak incelemeye başladılar.devamı haberimizde
Manisa Gölmarmara Yağlı Pehlivan Güreşleri 28 Eylül 2024 cumartesi yapıldı. Başpehlivanlığı kim kazandı
Marmara Denizi ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları yeniden belirlendi. Detaylar haberimizde..
17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 25’inci yılı dolayısıyla gerçekleşen anma programında eller semaya açıldı, hayatlarını kaybeden vatandaşlar anıldı.
Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde etkili olan dolu ve fırtına, bazı evlerin ve bir fabrikanın çatısını uçurdu, ağaçları devirdi, araçlarda hasar meydana getirdi. Yetkililer dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.
Yorumlar (0)