KONYA (İHA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen fuarda öğrenciler bilimsel çalışmalarını sergiledi.
Beyşehir Şehit Abdullah Şimşek Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Konuşmaların ardından halk oyunu gösterileri sonrasında bilim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası katılımcılar ve davetliler hazırlanan sergiyi gezerek öğrencilerin hazırladığı projeler ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Açılışa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, SÜ Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Simge Şalvarcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mevlüt Bakır, Okul Müdürü İsmail Gövercin, daire amirleri, eğitim camiası mensupları ve öğrenci velileri ile davetliler katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz’in en kapsamlı kariyer fuarı olan Güney Kariyer Fuarı'nda yerini aldı.
MAKÜ öğrencileri, Güney Kariyer Fuarı’nda sektör temsilcileriyle bir araya gelerek iş ve staj fırsatları yakaladı. Etkinlik detayları için tıklayın.
Tavas Belediyesi, İzmir'de düzenlenen Agroexpo 20. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına götürdü.
Antalya Kaş İlçesini tanıtımına katkı sağlamak üzere dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan 28. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT 2025’e katılan Kaş Belediye Başkanı Erol DEMİRHAN,
Burdur, coğrafi işaretli ürünleri ve halk kültürüyle EMITT 2025’te büyük ilgi gördü. Burdur Ceviz Ezmesi, Bucak Salebi, Gölhisar Çörekotu Kahvesi, Karamanlı Cevizi, Tefenni Rezenesi tanıtılıyor.
Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, EMITT 2025’te Burdur’un coğrafi işaretli Bucak salebi ile yoğun ilgi gördü. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)