Konya'nın Karapınar ilçesinde kendisinden haber alınamayan kişi tarlada ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Karapınar ilçesi Kesmez Mahallesinde yaşayan 33 yaşındaki Ali Türkkol, dün sabah saatlerinde babasına ait 16 R 7404 plakalı otomobil ile evden ayrıldı. Türkkol'dan bir daha haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine Kesmez Mahallesi çevresinde arama çalışması başlatıldı. Yapılan aramalarda Ali Türkkol gece saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Salur mevkisinde aracın yanında ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ali Türkkol’un cansız bedeni otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA
Yoğun aramalar sonucunda Burdur'da kayıp olan Hilmi Güleşir’in cansız bedeni, ceketinin bulunduğu noktanın yaklaşık 2 kilometre ilerinde Burdur Gölü içerisinde dalgıçlar tarafından bulundu.
Burdur’da 31 Mart akşamı evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Hilmi Güleşir’i arama çalışmaları 3’üncü gününde devam ediyor.
Burdur'da 63 yaşındaki Hilmi Güleşir kayboldu. Göl kenarında ceketi bulundu. Dalgıçlar ve ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor.
Belgrad Ormanı’nda yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ve 3 gündür aranan 36 yaşındaki Ece Gürel, Belgrad Ormanı’nda sağ olarak bulundu.
Aydın'ın Efeler ilçesinde kayıp olarak aranan şahıs mesire alanında ağaca asılı halde ölü olarak bulundu.
Antalya’nın Kumluca İlçesinde Halil İbrahim Öksüz’den (22), 3 gündür haber alınamıyor. Gencin son olarak Whatsapp grubu kurarak yakınları ve arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi.
Yorumlar (0)