Konya

Konya’da konteynerde yangın

Konya’da şantiye işçilerinin kaldığı konteynerde yangın

Konya’da konteynerde yangın

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, toplu konut projesi çerçevesinde inşa edilen konutların yer aldığı şantiye sahasında çalışan işçilerin kaldığı konteyner yapılarda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşların ardından söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir ilçesi Hacıakif Mahallesi’ndeki Yeni Devlet Hastanesi karşısında yer alan toplu konut evlerinin yapıldığı inşaat alanındaki şantiye sahasında konteyner ile müştemilatında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangın dolayısıyla gökyüzü kara dumanla kaplanırken, alevlere ilk müdahaleyi şantiyede çalışan işçiler kovalarla su dökerek yaptı. Hortumla su sıkarak yangını söndürmeye çalışan işçiler, yangın tüpleriyle müdahalede bulundu. Yangın ihbarı üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri de sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri ile çalışanların verdiği destekle çevresindeki diğer konteynerlere sıçramadan kontrol altına alındı. Bu arada, çalışanlar şantiye sahasındaki başka bir konteyner yapıda dumanları fark edince yangının sıçrama ihtimaline karşı içeride bulunan evrak ve ofis malzemelerini dışarıya çıkardı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekipler soğutma çalışması başlattı.
Öte yandan, bir şantiye yetkilisi alanda çekim yapan İHA muhabirine tepki göstererek çekim yapmasına engel olmaya çalışırken araya girenler ve polis ekipleri tarafından sakinleştirilerek uzaklaştırıldı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.Konya’da konteynerde yangınKonya’da konteynerde yangın

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da ev yangını! Ev sahibi yaralandı, hayvan telef oldu
3. Sayfa

Burdur'da ev yangını! Ev sahibi yaralandı, hayvan telef oldu

Burdur Yukarı Kökez köyünde çıkan ev yangınında ev sahibi hafif yaralandı, 1 küçükbaş hayvan telef oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü ancak ev kullanılamaz hale geldi.

Kocaeli  Karamürsel de  Ahşap otel ve kovboy kasabası alev alev yandı
Bölgesel

Kocaeli Karamürsel de Ahşap otel ve kovboy kasabası alev alev yandı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde kovboy kasabası ve otel olarak kullanılan alanda yangın çıktı. Ahşap yapılar alev alev yanarken, bazı köy evleri de yangından etkilendi.

Kocaeli'nde ev yangını çakmakla oynayan çocuk yangına sebep oldu
3. Sayfa

Kocaeli'nde ev yangını çakmakla oynayan çocuk yangına sebep oldu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde çakmakla oynayan çocuk evi yaktı.

Sinop'ta yeşillik alanda yangın çıktı
3. Sayfa

Sinop'ta yeşillik alanda yangın çıktı

Sinop’ta yeşillik alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Afyonkarahisar'da yangında 4 ev kullanılamaz hale geldi
3. Sayfa

Afyonkarahisar'da yangında 4 ev kullanılamaz hale geldi

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde çıkan ve 4 evin yandığı köye giden Kaymakam İzzet Cem Eser incelemelerde bulundu. Detaylar haberimizde..

Sinop'ta teknede çıkan yangın paniğe neden oldu
3. Sayfa

Sinop'ta teknede çıkan yangın paniğe neden oldu

Sinop'ta bir teknede çıkan yangın paniğe neden oldu.